Fursecuri pufoase cu scortisoara

Postat de margo in Prajituri
17 Mai 2015 | 4096 vizualizari
Fursecuri pufoase cu scortisoara

Minunate aceste fursecuri moi, pufoase, aromate. Sunt delicioase langa o cafea sau o cana cu lapte cald, dar merg si asa, ca desert datorita glazurii de ciocolata cu care sunt acoperite.

Ingrediente

  • 3oua,
  • 800gr faina,
  • 300gr zahar,
  • 3 ling ulei,
  • un varf bicarbonat,
  • un pic de scortisoara,
  • 300ml lapte.

Mod de preparare

Din ingredientele de mai sus se framanta un aluat bine legat.

Va fi un pic lipicios,dar se lucreaza cu masa si mainile infainate bine. Dupa ce s-a framantat bine aluatul, se intinde o foaie de 0.5 cm grosime. Se taie cu forma sau cu un pahar rondele. Se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptor.

Fursecurile vor creste frumos si vor fi pufoase.Dupa ce s-au racit,se face o glazura din 100g ciocolata menaj si 50ml lapte, cu care se glazureaza fursecurile.

Se pot servi si simple.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri pufoase cu scortisoara" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Prajitura rasturnata cu prune si scortisoara

Postat de timea

Prajitura rasturnata cu prune si scortisoara

Ungem o tava de aprox 35/25 cm cu unt si presaram 3 linguri de zahar si 1-2 lingurite de scortisoara, pe fundul tavii. Asezam apoi prunele spalate, uscate si despicate in doua. ( fara samburi...

Citeste continuarea

Muffins cu vanilie si visine de post

Postat de rocsi_1612

Muffins cu vanilie si visine de post

Intr-un vas punem apa minerala, uleiul, zaharul vanilat cu pastai de vanilie, zaharul si amestecam cu un tel pana se topeste zaharul. Intr-un bol amestecam faina cernuta, praful de copt, praful de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.05.2015, 18:13
bune
la 17.05.2015, 18:54
bune!
la 17.05.2015, 18:59
la 17.05.2015, 19:38
Ce aroma placuta trebuie sa aiba, de la scortisoara!
la 17.05.2015, 20:22

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking