Garnitura din orez cu fidea prajita
Postat de Lia1 in Aperitive / Garnituri 19 Aug 2013 | 9047 vizualizari
Reteta v-am mai prezentat-o dar pentru ca se afla (doi intr-unul) in reteta cu mancarea de bame la categoria vita, am decis sa le despart pentru a gasi usor cei interesati doar de garnituri. Reteta este culeasa din bucataria araba direct de la sursa. Dupa aceeasi metoda se prepara orezul asociat mancarurilor chinezesti doar ca nu-i mai punem turmeric sau fidea.
In poza principala de prezentare am creat atmosfera araba cu vase achizitionate din excursia in Egipt :) .
Inapoi la reteta
|
Comentarii (18)
la 19.08.2013, 16:53
foarte interesant!
la 19.08.2013, 17:45
javascript:void(0)
la 19.08.2013, 18:41
o idee faina
la 19.08.2013, 19:00
Foarte interesanta reteta ta! Imi place si prezentarea si cum ai aranjat decorul. Foarte artisctic
la 19.08.2013, 19:23
multumesc dragelor carora v-a placut si ati votat
multumesc corina, Babi, Bya, Flavi pt ca v-ati obosit sa scrieti cate ceva desi o mai vazuseti reteta
v-am mai scris o reteta delicioasa si foarte simpla: cartofi "in pijama"
multumesc pentru banderola bucataras
la 19.08.2013, 20:02
Trebuie sa o incerc si eu, imi place foarte mult orezul! Bravo!
la 19.08.2013, 20:13
este foarte buna Lia
la 19.08.2013, 20:34
xana, anda, da, e destul de ok preparatul asta
la 19.08.2013, 20:49
faina reteta, e de probat...orezul basmati e preferatul meu!
la 19.08.2013, 21:00
bravo, specialisto! Imi place tare mult prezentarea, felicitari!!
la 19.08.2013, 21:45
anda, acum am vazut ca m-ai facut specialista sunt amatoare ca un bucataras categoria incepator ce sunt, crede-ma
la 19.08.2013, 21:50
tanya, simona il gatim des in loc de paine la mancarurile cu sos; e mai sanatos
uite si la Claudia, cica specialista ... poate la facut poze ... si nici atat ca azi-dimineata cine o ardea pe net cautand in manualul aparatului foto cum sa fac poza la un detaliu!? si tot nu mi-a iesit; mai studiez
la 20.08.2013, 08:21
elena
COMENTEAZA