Gnocchi cu sos alb, zucchini si ciuperci

Postat de simona72 in Paste
30 Iun 2015 | 6626 vizualizari
Gnocchi cu sos alb, zucchini si ciuperci

Atat de simplu, rapid si delicios...

Ingrediente

  • 1 punga gnocchi
  • 1 zucchini
  • 6-7 ciuperci champinion marisoare
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • 250 ml smantana pentru gatit
  • sare si piper proaspat macinat
  • cateva frunze de busuioc proaspat
  • zeama de la jumatate limeta(puteti sa puneti si coaja rasa de limeta)
  • pentru servit: branza Camembert taiata cubulete

Mod de preparare

Gnocchi ii fierbem in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Zucchini, il spalam, ii taiem capetele, pastram coaja si il taiem in cubulete nu foarte mici. Ciupercile le taiem in jumatati, apoi in felii subtiri. 

Intr-un wok punem la incins 3-4 linguri ulei de masline. Adaugam usturoiul taiat marunt si-l calim pentru cateva secunde. Adaugam cubuletele de zucchini, ciupercile taiate si prajim totul la foc iute pentru 5-7 minute, pana sau rumenit usor ingredientele. In tot acest timp agitam putin tigaia in loc sa amestecam cu lingura. Adaugam smantana pentru gatit, cateva linguri din apa in care au fiert gnocchi(4-5 linguri), zeama de limeta si coaja razaluita daca va place, sare si piper dupa gust si lasam totul sa fiarba 3-4 minute. Cand sosul este gata adaugam busuioc proaspat taiat marunt, galustele de gnocchi, amestecam si lasam sa dea un clocot. Servim mancarea imediat si adaugam cubulete de branza camembert. Sa va fie de folos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu sos alb, zucchini si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Spaghetti cu sos si coaste de vitel

Postat de simona72

Spaghetti cu sos si coaste de vitel

Am ales sa fac aceasta mancarica la cuptor la foc mic, timp mai indelungat. Desigur ca se poate face si la Crock Pot Slow Cooker, asta daca aveti unul. Se taie ceapa si ardeiul julien si se pun...

Citeste continuarea

Paste cu sos de rosii si chiftele

Postat de Valclaudia

Paste cu sos de rosii si chiftele

Chiftelutele au fost preparate din ziua anterioara, la cuptor dupa retetab de aici . Pastele Hutton le fierbem in multa apa cu sare urmand instructiunile de pe ambalaj. Dupa ce au fiert le...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.06.2015, 13:03
la 30.06.2015, 13:07
delicios
la 30.06.2015, 13:15
Cred ca mi-ar place! Arată bine!
la 30.06.2015, 13:30
Tare bun!
la 30.06.2015, 13:34

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking