Ingrediente
- 500 g carne de porc
- 2 cepe mari
- 1 ardei gras mare
- câţiva căţei de usturoi
- 1 conservă de roşii cubuleţe
- 2 linguri pastă de tomate
- boia dulce
- boia iute
- praf de chimen
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare
Se toacă cepele şi usturoiul,după gust, şi se pun la călit în cuva aparatului cu puţin ulei, selectând funcţia FRY.
Se adaugă apoi cubuleţele de carne şi se călesc împreună până ce carnea şi-a schimbat culoarea.
Se adaugă apă şi se selectează funcţia BOIL. Se lasă să fiarbă, adăugând apă dacă mai e nevoie.
După 30 de minute se testează carnea dacă e aproape fiartă. Se adaugă ardeiul tăiat cubuleţe, conserva de roşii, pasta de toamte, boiaua dulce şi picantă, chimenul, un praf de sare şi piper dacă mai e nevoie. Se lasă să fiarbă împreună şi să scadă sosul.
Se serveşte gulaşul cu paste fierte sau altă garnitură la alegere.
Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulaş de porc cu ardei" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (20)
|