Gulaş de vită

Postat de Zamfira in Vita
16 Noi 2015 | 6017 vizualizari
Gulaş de vită

Ingrediente

  • carne de viţel 700 g
  • 1 ceapă albă mare
  • 1 ardei kapia sau gogoşar
  • 1 ardei galben
  • 1 roşie mare
  • 2 cartofi mari
  • foi de dafin 4-5 buc.
  • boabe de piper
  • piper măcinar
  • 1 lingură boia de ardei
  • o cană bulion
  • sare
  • ulei
  • 1 ardei iute(opţional)

Mod de preparare

Feliem carnea de viţel în bucăţi potrivite. Punem carnea într-un vas cu apă rece cu foile de dafin, boabele de piper 7-8 boabe şi puţină sare. Punem vasul pe foc, fierbem carnea 40 de minute la foc potrivit.

Tocăm ceapa mărunt şi o călim în câteva linguri de ulei(se poate folosi untură). Adăugăm boia de ardei, ardeii tăiaţi mărunt.Scoatem carnea de viţel din apa în care a fiert şi o punem deasupra cepei călite.

Punem cartofii tăiaţi cubuleţe şi roşia feliată. Adăugăm foile de dafin şi zeama în care a fiert carnea. Punem sare, piper măcinat şi un ardei iute(opţional). După ce lăsăm să fiarbă 40 minute adăugăm o cană de bulion şi gulaşul e gata.

În final se poate adăuga pătrunjel verde tocat mărunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulaş de vită" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (25)
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Gulyásleves -Supa gulas ungureasca reteta nr. 16 din Top Best Soups in the World

Postat de Ksenya

Gulyásleves -Supa gulas ungureasca reteta nr. 16 din Top Best Soups in the World

Cum se prepara Gulyásleves -Supa gulas ungureasca reteta nr. 16 din Top Best Soups in the World:  Carnea tăiată cubulețe mici se soteaza în grăsime incinsa...

Citeste continuarea

Gulas unguresc

Postat de momo121

Gulas unguresc

Carnea de vita o taiem cubulete, iar ceapa o taiem marunt. Intr-o oala mai mare punem uleiul, iar cand s-a incins, calim ceapa usor, fara sa se arda. Adaugam carnea si o prajim cateva minute,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.11.2015, 19:21
la 16.11.2015, 19:25
la 16.11.2015, 19:28
bun bun
la 16.11.2015, 19:32
Cristina multumesc!!!
la 16.11.2015, 19:33
Camelya multumesc!

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking