Hot Dog cu sos BBQ- Teriyaki, salsa de ceapa verde si castraveti cu Gochujang

Postat de Satisfyyourcravings in Sandvisuri
29 Mai 2018 | 2374 vizualizari
Hot Dog cu sos BBQ- Teriyaki, salsa de ceapa verde si castraveti cu Gochujang

Reteta adaptata dupa Bon Apetit.

Ingrediente

  • 4 hot dogs afumati sau carnati afumati
  • 4 chifle pentru hot dogs
  • seminte de susan
  • 1 castravete
  • sos Gochujan (sos picant cu orez brun)
  • Pentru sosul BBQ-Teriyaki:
  • 3 linguri sos BBQ
  • 3 linguri sos Teriyaki
  • 1 lingurita sos Sriracha (sos picant)
  • Pentru salsa de ceapa verde:
  • 2 fire ceapa verde
  • 1/2 lingurita ghimbir proaspat, ras
  • 1 lingura ulei de susan
  • sucul si coaja de la 1/2 lime
  • sare

Mod de preparare

Se gatesc hot dogs conform instructiunilor de pe ambalaj.

Se amesteca toate ingredientele pentru sosul BBQ-Teriyaki 

Se taie ceapa rondele si se amesteca cu restul ingredientelor pentru salsa. 

Se taie chiflele logitudinal in jumatati si se ung partile interioare cu sosul BBQ-Teriyaki. Se adauga cate un hot dog in fiecare chifla si se toarna salsa deasupra. 

Castravetele se taie in batoane care se ung/ inmoaie in sosul Gochujan, apoi se adauga in chiflele cu hot dogs. Se presara cu seminte de susan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Hot Dog cu sos BBQ- Teriyaki, salsa de ceapa verde si castraveti cu Gochujang" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Sandwich-uri gratinate cu oua si cascaval

Postat de rocsi_1612

Sandwich-uri gratinate cu oua si cascaval

Castravetii murati ii taiati feliute. Ardeiul kapia il curatati de cotor si seminte, il taiati cubulete. Cascavalul si mozzarella le dati pe razatoarea mare, le amestecati. Puneti hartie de...

Citeste continuarea

Sandvis cu pastrama de porc si cornuri pufoase cu gem de piersici

Postat de CameliaComan

Sandvis cu pastrama de porc si cornuri pufoase cu gem de piersici

Pentru inceput  am facut cornuletele. Am pus drojdia intr-un pahar cu 1-2 linguri de apa calda si amestecam bine. Presaram putina faina deasupra si lasam sa creasca...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.05.2018, 22:19
Bun!
la 29.05.2018, 22:34
la 30.05.2018, 20:01
la 31.05.2018, 17:06
Bun!
la 03.06.2018, 10:33
Buuuuun!

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking