Ingrediente
- 1 iepure
- sare
- piper
- 1 lingurita oregano
- 1 lincurita cimbru
- 1 lingurita rozmarin
- 100 ml vin alb
- 200 ml supa de pui
- 4 catei usturoi
- 2 cepe
- 2 morcovi potriviti
- 100 ml ulei de masline
- 1 cutie rosii in sos
- 6 cartofi
Mod de preparare
Carnea de iepure o spalam si o condimentam cu sare si piper.
Intr-o tigaie incingem uleiul si prajim carnea pe ambele parti, scoatem carnea intr-o oala, pe care o vom da la cuptor. In tigaie adaugam ceapa, usturoiul si morocvul, lasam sa se caleasca putin, dupa care adaugam vinul, supa de pui, condimentele si rosiile cu sos.
Lasam sa fiarba impreuna cca 2-3 min, dupa care adaugam peste carne, amestecam si dam la cuptorul incalzit cca 60 -90 minute, depinde cat de batran este iepurele.
Eu in sos am adaugat 6 cartofi taiati in 6, in ultimele 30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|