RETETE VIDEO

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

Postat de Bucataras

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

Cum se prepara Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă: Începeți prin a tăia rahatul în bucăți mici. Pregătirea Aluatului: Dacă folosiți aluat fraged...

Citeste continuarea

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

Postat de Bucataras

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

Iată cum se prepară rețeta de Pate de pui și dulceață de zmeură - O combinație inedită și gustoasă pentru micul dejun: Pentru pate, într-o tigaie, căliți...

Citeste continuarea

Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

Postat de Bucataras

Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Primul pas: - preparăm sosul dintr-un mix de maioneză, ketchup și muștar Al doilea pas: - prajim chifla in puțin unt Condimentăm carnea tocată de vită doar cu sare și...

Citeste continuarea

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

Postat de Bucataras

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

Iata cum se prepara Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata: Incălzește cuptorul la 170 de grade Celsius. Într-un castron mare, amestecă...

Citeste continuarea

Reteta de placinte la tigaie cu branza si cascaval

Postat de Bucataras

Reteta de placinte la tigaie cu branza si cascaval

Iata cum se prepara Reteta de placinte la tigaie cu branza si cascaval: Pentru a pregăti aluatul, amestecă oul, sarea, uleiul și chefirul într-un bol mare. Adaugă treptat făina...

Citeste continuarea
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

RETETA ZILEI

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

Postat de Constelatialeu

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

Krant : Am pus zaharul in tigaia wok, am lasat sa se caramelizeze, apoi am adaugat alunele si am amestecat bine, sa se prinda caramelul de alune. Am uns un fund cu ulei si am intins amestecul obtinut, l-am lasat sa se raceasca. Am rupt bucati mai mici si le-am pus in robot, am mixat pana am obtinut un krant foarte fin. Crema : Intr-un castron de inox am pus bananele si le-am pasat bine, am...

Citeste continuarea
CELE MAI NOI RETETE

Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

Postat de Bucataras

 Primul pas: - preparăm sosul dintr-un mix de maioneză, ketchup și muștar Al doilea pas: - prajim chifla in puțin unt Condimentăm carnea tocată de vită doar cu sare și...

Citeste continuarea

Franzela de casa reteta de paine simpla si pufoasa

Postat de bucatarasa

 Cum se prepara Franzela de casa reteta de paine simpla si pufoasa Pregatirea drojdiei:  Daca folosesti drojdie uscata, dizolva drojdia si zaharul in 100 ml de apa calduta. Lasa...

Citeste continuarea

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

Postat de Constelatialeu

Krant : Am pus zaharul in tigaia wok, am lasat sa se caramelizeze, apoi am adaugat alunele si am amestecat bine, sa se prinda caramelul de alune. Am uns un fund cu ulei si am intins amestecul...

Citeste continuarea

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

Postat de Bucataras

Cum se prepară Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete:     Feliază pieptul de pui și condimentează-l cu sare și...

Citeste continuarea

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

Postat de Bucataras

Cum se prepară Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă Decupează rotund feliile de pâine, unge-le cu puțin ulei de măsline și rumenește-le...

Citeste continuarea
CELE MAI NOI ARTICOLE

Coriandru: Introducere si utilizari

Postat de bucatarasa

Coriandru: Introducere si Utilizari Coriandrul este o planta aromatica populara, cunoscuta atat pentru frunzele sale, cat si pentru semintele sale, care sunt folosite ca mirodenii. Este...

Citeste continuarea

Ce făină de grâu folosim la prăjituri - Principalele tipuri de făină din grâu

Postat de Bucataras

Făina de grâu este unul dintre cele mai utilizate tipuri de făină în bucătărie și vine în mai multe variante, fiecare având caracteristici specifice care le fac...

Citeste continuarea

Scortisoara - Condimentul ideal pentru deserturi si beneficiile pe care le aduce organismului

Postat de Bucataras

Din seria ingredientelor minune pe care le ofera natura, scortisoara este preferata multora. Scortisoara este o condiment aromat si versatil, derivat din coaja arborelui de scortisoara....

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking