Legume umplute gătite la Multicooker

Postat de panacris in Mancaruri cu carne
21 Iul 2014 | 5925 vizualizari
Legume umplute gătite la Multicooker

Dovlecei, roșii și ardei umpluți sunt o minunăție în zilele de vară, mai ales dacă sunt gătite la Multicooker și nu la cuptor, deoarece căldura emanată de acest aparat e minimă;)

Ingrediente

  • carne tocată amestec vită+porc cca 300 g,
  • dovlecei 2 bucăți,
  • roșii 3 -4 bucăți,
  • ardei grași verzi 2 bucăți,
  • sare iodată,
  • boia de ardei dulce cca 1 linguriță,
  • piper proaspăt măcinat 1 g,
  • orez cu bob rotund cca. 3 linguri,
  • ou 1 bucată.

Mod de preparare

Dovleceii se curăță de coajă, se taie în trei bucăți tubulare, ce se curăță de miez și semințe, cu o linguriță, atenție la bază trebuie să mai rămână miez de dovlecel, ca atunci când se va umple cu compoziția e carne, să nu treacă în partea cealaltă. Între timp roșiile și ardeii se spală și se curăță de semințe.Carnea tocată se amestecă energic cu orezul, oul, sare, boia și piper. Legumele curățate se vor umple cu amestecul de carne, apoi se așează în vasul aparatului Multicooker, se căpăcesc cu felii de roșii. Între timp miezul dovleceilor, partea de sus a ardeilor și o roșie, se mixează, se asezonează de sare și piper și se adaugă deasupra legumelor umplute. Aparatul Multicooker, se setează pe progarmul STEW, la 1.30 de minute. După ce timpul de preparare a expirat, aparatul se deconectează de la sursa de curent.

Legumele umplute se servesc fierbinți ca atare sau cu adaos de smântână, acompaniate de pâine preparată în casă ;) 

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume umplute gătite la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pilaf cu carnati afumati

Postat de sufletista

Pilaf cu carnati afumati

Intr-o cratita, adaugam 2 linguri ulei de masline, 3 linguri apa, carnatii taiati bucati si ceapa tocata marunt; prajim cca. 2-3 min cat sa lase carnatii putina grasime. Adaugam condimentele,...

Citeste continuarea

Paella cu creveti si chorizo

Postat de mihaelar63

Paella cu creveti si chorizo

 Sofranul se pune la hidratat intr-un pahar cu apa calda. Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se soteaza in ulei de masline impreuna cu carnatul chorizo taiat rondele....

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.07.2014, 21:04
Să-mi păstrezi si mie o porție
la 21.07.2014, 21:16
Veve, s-au dus deja Data viitoare te pun pe listă
la 21.07.2014, 21:31
la 21.07.2014, 21:36
Ce bunatate!
la 21.07.2014, 21:40
Mmmmmm ce bun!

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking