Linte in stil german cu Spatzle (taitei germani) si carnati

Postat de Satisfyyourcravings in Mancaruri cu carne
21 Dec 2018 | 3325 vizualizari
Linte in stil german cu Spatzle (taitei germani) si carnati

Spatzle sunt taitei germani. Eu i-am cumparat de la Lidl in timpul saptamanii germane.

Ingrediente

  • 250 grame bacon
  • 1 ceapa
  • 1 cub unt
  • 1 morcov
  • 1 praz
  • 500 grame linte bruna
  • 2 litri supa de vita (se poate obtine si din cub concentrat)
  • 1 frunza de dafin
  • sare, piper
  • 4 carnati proaspeti
  • putin zahar alb
  • patrunjel proaspat, tocat
  • putin otet din vin alb
  • ulei de masline

Mod de preparare

Baconul se taie fasii, daca este nevoie si se prajeste in putin ulei pana devine crocant, intr-o cratita mare.

Intre timp, se toaca ceapa, prazul si morcovul.

Baconul se transfera pe o farfurie. In grasimea ramasa in cratita, se adauga ceapa se soteaza 5 minute, apoi se adauga morcovul, prazul si untul si se gatesc inca 5 minute. Se adauga supa, foaia de dafin, lintea, baconul, zahar sare si piper si se fierb 40 de minute la foc mediu. 

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa cu sare. 

Carnatii se prajesc in putin ulei, pana devin crocanti, 8-12 minute. 

Se adauga patrunjelul si otetul peste linte si se mai lasa 4 minute. 

Se servesc pastele cu lintea si carnatii crocanti. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Linte in stil german cu Spatzle (taitei germani) si carnati" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Sarmalute cu varza dulce si bulion

Postat de Corina33

Sarmalute cu varza dulce si bulion

Mai intai pregatim varza : se pun la fiert intr-o cratita incapatoare 5-6 litri de apa impreuna cu otetul si o lingura de sare. Se scot cotoarele de la verze si se pun la oparit cand fierbe apa....

Citeste continuarea

Tocana la ceaun, pe foc de lemne

Postat de Constelatialeu

Tocana la ceaun, pe foc de lemne

Mai intai pregatim ingredientele.Curatam si portionam puii familisti,in bucatele mai mici. Apoi curatam legumele, ceapa o taiem solzisori,usturoiul cu frunze cu tot il tocam marunt,ardeiul bucati...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.12.2018, 23:47
la 22.12.2018, 00:16
bun
la 22.12.2018, 01:05
la 23.12.2018, 14:17
la 29.12.2018, 10:08
Buna!

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking