Lipii umplute cu branza indiana si legume in sos Jalfrezi

Postat de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume
8 Sep 2018 | 1993 vizualizari
Lipii umplute cu branza indiana si legume in sos Jalfrezi

Ingrediente

  • 200 grame branza Paneer
  • 1 ardei verde
  • 1 rosie
  • 1 bucata de 2 cm de ghimbir proaspat
  • 1 lingurita seminte cumin
  • 70 grame pasta de tomate
  • 2 linguri Ketchup
  • 1 lingurita coriandru pudra
  • 1 lingurita piper Cayenne
  • 1/8 lingurita turmeric pudra
  • 1/2 lingurita garam masala (mix de condimente)
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • 2 linguri ulei
  • sare, piper
  • patrunjel/ coriandru proaspat pentru servit
  • cateva lipii/tortilla

Mod de preparare

Se taie branza in batoane. Ceapa, rosia si ardeiul se taie julienne, iar ghimbirul se da pe razatoarea mica.

Se incalzeste 1 lingura de ulei intr-un wok/ tigaie la foc mediu si se prajeste branza pe toate partile pana devine aurie, usor bruna. Se transfera pe o farfurie. 

Se incalzeste 1/2 lingura de ulei in acelasi wok si se adauga ceapa, rosia, ghimbirul si ardeiul. Se soteaza 2 minute. Se transfera pe o farfurie.

In acelasi wok, se adauga restul de ulei impreuna cu semintele de cumin si se lasa cateva secunde, apoi se adauga pasta de tomate. Se soteaza 1-2 minute. Se adauga condimentele pudra si se mai soteaza 1 minut. Se adauga ketchupul si sare si se amesteca bine. Se adauga legumele si branza inapoi in wok si se amesteca bine, apoi se adauga sucul de lamaie. 

Intre timp, se incalzesc lipiile pana devin maleabile. Se umplu cu mixul obtinut anterior si patrunjelul tocat. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Lipii umplute cu branza indiana si legume in sos Jalfrezi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Spanac cu tortelloni si oua ochiuri

Postat de AdrianUdrea

Spanac cu tortelloni si oua ochiuri

Se pune uleiul la incins si se calesc in el, ceapa, usturoiul si morcovul, tocate marunt. Cand toate sunt bine patrunse, se adauga pasta de rosii si se amesteca, apoi se lasa 6-8 minute pe foc...

Citeste continuarea

Chiftele de legume cu urzici

Postat de Ksenya

Chiftele de legume cu urzici

  Sotam ceapa in ulei cu o lingura apa, cand ceapa a devenit sticloasa si apa aproape s-a evaporat, adaugam urzicile, un praf de sare, acoperim oala cu capac, micsoram flacara pana la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.09.2018, 18:42
Ce lipii apetisante!
la 08.09.2018, 19:14
Foarte gustoase...!
la 08.09.2018, 19:30
Tare bine arata si cred ca sunt si gustoase!
la 08.09.2018, 20:20
Arata tare bine!
la 08.09.2018, 20:22
Yammi

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking