Mamaliga ca la Cluj

Postat de delia64 in Mancaruri cu carne
26 Iun 2013 | 4014 vizualizari
Mamaliga ca la Cluj

Fiind copilasii acasa am facut o mamaliguta in paturi , a fost tare laudata .

Ingrediente

  • 200 gr. branza de vaci
  • 100 gr. cascaval
  • 150 gr. cas de oaie
  • 100 gr. slanina afumata
  • 100 gr. carnat de casa
  • 50 gr. kaizer
  • 600 gr. faina de malai
  • sare dupa gust
  • smantana

Mod de preparare

Intr-o oala punem apa si sarea la foc , cand apa da in clocot tutnam faina in ploaie amestecand cu telul   .

Lasam sa fiarba incet amestecand  timp de 30 de minute .

Razuim cascavalul si taiem carnatul , slanina si kaizerul feliute, le punem la prajit intr-o tigaie amestecand  pana ce devin aurii.

 Asezam un strat de branza , jumari de slaninuta , carnat si kaizer, un strat de mamaliga si repetam operatiunea  inca o data iar la final punem un strat de smantana .

Se serveste calda cu rosii sau muraturi .

pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga ca la Cluj" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Fasole boabe cu carnaciori - Multicooker

Postat de timea

Fasole boabe cu carnaciori - Multicooker

Punem la calit in putin ulei ceapa curatata si spalata si taiata marunt impreuna cu ardeiul taiat cubulete. Folosim functia "Fry" a aparatului pe 10 minute. Adaugam carnaciorii taiati...

Citeste continuarea

Chiftele in sos de branzeturi

Postat de rocsi_1612

Chiftele in sos de branzeturi

Chiftelele: Curatam ceapa o tocam marunt, morcovul il decojim si il dam pe razatoarea mica. Cartoful il curatam, il trecem prin razatoarea mica, painea o inmuiem in apa, apoi o stoarcem foarte...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.06.2013, 20:19
De-asta n-as refuza niciodata!
la 26.06.2013, 20:21
o bunatate
la 26.06.2013, 20:27
Tare buna !
la 26.06.2013, 20:29
Merisor
la 26.06.2013, 20:30
Elena-Daria

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking