Mamaliguta cu jumari la cuptor

Postat de lia in Aperitive / Garnituri
26 Ian 2012 | 7027 vizualizari
Mamaliguta cu jumari la cuptor

Un meniu delicios pentru o cina in familie!

Ingrediente

  • Mamaliga(dintr-o cana de faina)
  • 200 g slaninuta de casa
  • 200 g branza dulce
  • 100 g cascaval ras

 

Mod de preparare

Slanina taiata in bucatele, o prajim bine pana devine jumari. Luam patru vase de lut,( ca cele din imagini)adaugam in fiecare cate o lingura de jumarele cu putina grasime topita, o lingura de branza si peste, mamaliga. Uniformizam, apoi adaugam branza, dinnou jumarele si acoperim cu cascaval ras.

Asezam vasele intr-o tava si dam la cuptorul dinainte incalzit pentru 15 minute.

Servim direct din vasul de lut, imediat ce se racoreste putin.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta cu jumari la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Aperitiv placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Postat de oanapl

Aperitiv placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la cald. Cerni faina intr-un castron si adaugi 2 galbenusuri,...

Citeste continuarea

Budinca de spanac cu cascaval

Postat de reisnaor_2006

Budinca de spanac cu cascaval

       Spanacul il spalam bine in mai multe ape si-l punem la fiert in apa cu sare.Cand a fiert il lasam la scurs si-l tocam marunt.Cascavalul il da-m prin razatoarea...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.01.2012, 16:06
ce buuuuuuuuuuna
la 26.01.2012, 16:08
vin la masa
la 26.01.2012, 16:31
eu elimin slaninuta din motive de sanatate...dar as manca si asa o gura...sincer
la 26.01.2012, 16:54
ce bine arata...nu am mai mancat de mult,mi-ati facut o poftaa
la 26.01.2012, 17:21

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking