Ingrediente
- 4 copanele de pui
- 600 gr mazare prefiarta
- 2 cepe uscate
- 2 morcovi
- un pastarnac
- un cartof potrivit
- un ardei capia rosu
- un ardei gras verde/galben
- 300 ml supa de pui
- o lingura cu bulion
- sare dupa gust
- verdeata proaspata (patrunjel/marar/busuioc)
Mod de preparare
Rumenim usor copanelele, folosindu-ne de programul FRY (multicooker).
Adaugam legumele tocate si le calim pentru 5 minute.
Adaugam apoi supa de pui si selectam programul BOIL.
In momentul in care incepe sa fiarba, adaugam mazarea si cartofii taiati in cuburi mici, continuand fierberea pentru inca 10 minute.
Saram dupa gust, coloram cu bulion si setam de aceasta data functia STEW.
Dupa finalizarea programului, presaram verdeata proaspata.
Se serveste calda. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu legume si copanele de pui" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (26)
|