Mic dejun hiperproteic din oua cu salsa de rosii

Postat de Satisfyyourcravings in Cook and smile
1 Iun 2018 | 2729 vizualizari
Mic dejun hiperproteic din oua cu salsa de rosii

Ingrediente

  • 2 oua mari
  • 4 albusuri mari
  • 2 fire patrunjel proaspat
  • ulei
  • piper, sare
  • cateva rosii mici
  • sucul de la 1 lime
  • 1/2 lingura ulei de masline extra virgin
  • 1 fir de ceapa
  • 1/4 avocado copt

Mod de preparare

Ouale se bat impreuna cu albusurile si piper ca pentru omleta. 

Separat, se taie rosiile in jumatati si se amesteca cu patrunjelul tocat, ceapa tocata, sare, piper, uleiul de masline extra virgin si sucul de lime. 

Se incalzeste o tigaie antiaderenta la foc mic spre mediu si se unge cu putin ulei. Se adauga ouale, iar cu o spatula se amesteca frecvent pana cand ouale sunt gatite aproape complet, dar sunt inca cremoase. 

Se servesc imediat cu avocado feliat si salsa. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun hiperproteic din oua cu salsa de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Reteta de Crostini cu capsuni, un desert delicios in 10 minute

Postat de Bucataras

Reteta de Crostini cu capsuni, un desert delicios in 10 minute

Iata cum se prepara Rețeta de Crostini cu căpșuni, un desert delicios în 10 minute Tăiați pâinea în felii subțiri sau în diagonală, în funcție de...

Citeste continuarea

Omleta pufoasa la cuptor cu ciuperci si mozzarella

Postat de gurita_ta2005

Omleta pufoasa la cuptor cu ciuperci si mozzarella

Ciuperciile se scurg de zeama si se pun la calit in ulei de masline pentru 10 minute. Se adauga intre timp si ceapa taiata solzisori. Albusurile se separa, se bat spuma cu un praf de sare,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.06.2018, 22:09
la 02.06.2018, 06:40
la 02.06.2018, 08:32
la 02.06.2018, 14:02
As servi o portie!
la 02.06.2018, 19:31
Un preparat sanatos si arata si foarte bine!

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking