Midii picante cu portocale si taitei de orez

Postat de mihaelar63 in Fructe de mare
29 Sep 2015 | 4166 vizualizari
Midii picante  cu portocale si taitei de orez

Un preparat delicios gata in 15 minute . Regret ca nu am avut rabdare sa fac niste poze mai pe masura gustului .

Ingrediente

  • 400 gr midii decorticate [ congelate ]200 gr rosii cherry
  • 200 gr taitei de orez
  • 4 catei usturoi
  • 4 linguri sos de soia
  • 2 linguri ulei susan
  • 1 lingura unt
  • 1 bucata praz -10 cm
  • 1 ardei rosu gras
  • 1 ardei rosu iute
  • 1 portocala -pulpa
  • 1 lingurita pudra ghimbir
  • patrunjel verde
  • sare

Mod de preparare

  1. Legumele se curata si se spala .
  2. Prazul se taie in doua si se feliaza . Usturoiul se toaca marunt . Ardeiul se taie julien .Portocala se toaca cubulete .
  3. Se pune intr-un Wok incapator uleiul si untul .
  4. Caliti usor prazul si usturoiul .Se pun rosiile intregi
  5. Se adauga ardeiul si midiile .
  6. Se amesteca usor si se pun cuburile de portocala , sosul de soia si ghimbirul . Sarati .
  7. Puneti 100 ml apa .
  8. Dupa cateva minute se pun si taiteii de orez direct peste legume si scoici .
  9. Scoicile cu taitei de orez se servesc calde .
Daca ti-a placut reteta noastra "Midii picante cu portocale si taitei de orez" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (23)
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Creveti cu sos dulce- acrisor si cus-cus

Postat de Bunica

Creveti cu sos dulce- acrisor si cus-cus

Intr-o cratita am pus la fiert 450 ml. apa,uleiul si putina sare. Cand a inceput sa clocoteasca am pus cus-cus,am acoperit cratita cu capac si am stins focul. Intr-o  tigaie teflonata...

Citeste continuarea

Creveti cu usturoi

Postat de Ina

Creveti cu usturoi

Incingem uleiul la foc mic, adaugam usturoiul tocat si calim usor pana ce usturoiul incepe sa se inmoaie. Marim usor flacara si punem crevetii, presaram sare, piper si boia, stropim cu suc de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.09.2015, 09:41
Dia, Cleme , ce spuneti ? aveti curaj?
la 29.09.2015, 09:44
ce-mi plac felurile astea: midii cu taitei de orez , wow minunate si rapide
la 29.09.2015, 09:47
Anca am preparat saptamana trecuta dar imi este din nou pofta
la 29.09.2015, 09:51
Eu nu servesc reteta faina
la 29.09.2015, 09:53
CUUUM ? Adele nu-mi vine sa cred . Este o surpriza

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking