Ingrediente
- 1 pachet aluat placinta
- gem de gutui
- 1 galbenus
Mod de preparare
Lasati aluatul la decongelat cateva ore. Intindeti-l pe masa.
Porniti cuptorul la 200 grade.
Ungeti tava de copt cu unt.
Taiati-l in fasii mai mici, pentru a obtine croissante micute si formati triunghiuri isoscele.
Puneti cate o lingurita de gem pe fiecare triunghi format si apoi rulati spre varf.
Asezati croissantele obtinute in tava de copt, astfel incat varfurile triunghiurilor sa fie deasupra. Presati usor varfurile de aluat, pentru a nu se desprinde.
Ungeti fiecare croissant cu galbenus de ou.
Puneti tava in cuptor, acoperiti cu hartie de copt si lasati la copt 30 minute. Verificati din cand in cand sa nu se rumeneasca prea tare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini Croissants cu gem de gutui" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (15)
|