Negresa raw cu fistic, goji si crema de ciocolata

Postat de AdrianaIordan in Vegan / Raw vegan
22 Feb 2019 | 5076 vizualizari
Negresa raw cu fistic, goji si crema de ciocolata

De ce ai nevoie pentru a face o prajitura delicioasa, raw-vegana si rapida ? Raspunsul este clar : ingrediente de buna calitate  si multa creativitate  in reteta de mai jos mi-au iesit 10 bucati satioase de prajitura, insa le puteti decupa cum doriti si sub orice forma.

Ingrediente

  • 150 g curmale ( de preferat sa le hidratati cateva ore inainte) 
  • 70 g nuci romanesti 
  • 70 g nuci braziliene ( optional) 
  • 40 g fistic decojit 
  • 100 g faina de cocos 
  • 1 lg seminte de chia 
  • 3 lg de cacao raw 
  • 1 lg ulei de cocos topit 
  • 1 lgt extract de vanilie 
  • 40 g goji 
  • 2,3 lg de apa filtrata

Mod de preparare

Incepeti prin a procesa la un robot de bucatarie nucile. Eu am preferat sa pastrez putina textura si neaparat pastrati putin fistic si goji pentru decor 
Dupa ce ati procesat bine nucile, adaugati uleiul de cocos topit, faina de cocos, extractul de vanilie, semintele de chia si apa daca este nevoie.
Intr-o tava de dimensiuni mai mici, tapetati cu putina hartie de copt si turnati compozitia si presati-o foarte bine!
Tineti la congelator pana ce se intareste destul de bine, eu am tinut-o 30 de minute, dupa care am putut sa o tai destul de usor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa raw cu fistic, goji si crema de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Tort raw cu fructe de padure

Postat de Ela68

Tort raw cu fructe de padure

Blatul : Punem in robot migdalele pana se macina bine. Adaugam pe rand uleiul de cocos, uleiul de cacao, curmalele, smochinele si mierea. In cazul in care compozitia este prea tare, putem...

Citeste continuarea

Salata de linte cu rosii sotate

Postat de Ela68

Salata de linte cu rosii sotate

Intr-o tigaie punem la calit ceapa si usturoiul taiate marunt, apoi adaugam cateii de usturoi maruntiti cu aparatul.  Adaugam rosiile taiate cubulete si lasam la sotat cateva minute, la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.02.2019, 16:07
Helloooo! Bine ai venit în marea familie a Bucătăraşilor! Un dulce foarte fain! -bd Spor şi succes!
la 22.02.2019, 16:31
Bine ai venit! Ce desert apetisant ne-ai adus!
la 22.02.2019, 16:57
Heeeeei! Bun venit în comunitatea bucătărașilor! Minunat desert ne-ai adus!
la 22.02.2019, 17:16
Bun venit, Adriana!
Si eu vrea sa fac ceva in genul, m-am dotat cu niste curmale, sa vad cand ma si mobilizez.
la 22.02.2019, 17:24
Bine ai venit! Ce bun trebuie sa fie!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking