No-Bake Berry Cheesecake

Postat de Anamaria7 in Torturi
16 Mai 2011 | 4728 vizualizari
No-Bake Berry Cheesecake

Pentru ca pe romana e prea lung numele :))) Si ca sa demostram domnului Socaciu ca nu orice suna frumos dublat in limba romana :D

Ingrediente

  • 300 gr biscuiti digestivi
  • 150 gr unt
  • 250 gr mascarpone
  • 250 gr crema de branza (Hochland)
  • 250 ml frisca lichida
  • 1 lg miere
  • 3 lg gem de visine
  • 250 gr fructe de padure
  • 20 gr gelatina

Mod de preparare

Biscuitii se fac PRAF :P, apoi se pune untul topit si se amesteca bine. Compozitia se apasa pe fundul unei forme rotunde. Daca nu avem una cu pereti detasabili, cel mai bine e sa punem celofan pe interior, iar peste celofan un carton decupat dupa forma vasului. Dam vasul la frigider.

Pentru crema, batem crema de branza cu branza mascarpone, adaugam gemul si mierea, apoi inglobam frisca batuta. Hidratam 10 gr gelatina intr-un pahar cu apa rece, apoi punem paharul intr-un vas mai mare cu putina apa, pe foc, pana cand se lichefiaza gelatina. O turnam peste crema si amestecam bine. Punem crema peste stratul de biscuiti, asezam fructele prin crema (vezi Tips) si intoarcem din nou vasul in frigider.

Eu am avut fructe congelate, au lasat suc, cca 200ml. Am pus sucul la fiert cu 4 lg de zahar pana s-a ingrosat putin, ca un sirop. Am hidratat 10 gr gelatina, la fel ca inainte, in apa rece, am lichefiat-o si apoi am adaugat-o peste sucul fiert. Am lasat sa se raceasca putin, dupa care am pus jeleul peste crema de branza, am ornat cu fructe de padure si am pus din nou vasul la frigider (min. 30min).

Daca ti-a placut reteta noastra "No-Bake Berry Cheesecake" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (28)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert tort spirala cu crema de cafea si mascarpone

Postat de Oana

Desert tort spirala cu crema de cafea si mascarpone

Blat : Mixeaza galbenusurile cu zaharul adaugat treptat, pana isi dubleaza volumul si zaharul se topeste. Adauga apoi uleiul, putin cate putin, apoi espresso rece. Amesteca faina cu cacaua si...

Citeste continuarea

Tort cu crema de lamaie si afine

Postat de mirela0911

Tort cu crema de lamaie si afine

Blatul: Se separa ouale. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, apoi se adauga pe rand zaharul. Se pune apa si se mixeaza din nou. Intre timp, untul se topeste si se lasa la racit. Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.05.2011, 14:13
vreau si eu o felie
la 16.05.2011, 14:22
buna buna
la 16.05.2011, 14:28
foarte buna
la 16.05.2011, 14:33
Fain arata!
la 16.05.2011, 14:37
nu, ce????
))))))
bai ce bunatateee!!!!!

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking