Ingrediente
- 200 g zahar
- 4 oua
- 45 g cacao
- 85 g chipsuri de ciocolata
- 2 linguri dulceata de visine
- 100 ml ulei
- 1 varf de sare
- 1 esenta de vanilie
Mod de preparare
Intr-un vas punem ouale, zaharul si varful de sare si le mixam pana isi dubleaza volumul si se deschid la culoare. Adaugam uleiul treptat si mixam la viteaza mica pana cand se incorporeaza perfect in amestecul de oua. Adaugam chipsurile de ciocolata si esenta de vanilie. Mixam. Adaugam si cele 2 linguri de dulceata de visine. Mixam. Cernem cacaoa intr-un vas, iar apoi adaugam cate 1 lingura si o incorporam in aluat. Procedam astfel pana terminam de incorporat toata cacaoa. Tapetam o tava cu hartie de copt. Turnam aluatul in tava si il lasam in cuptor preincalzit timp de 20 de minute la 175 grade C. Introducem o scobitoare ca sa verificam aluatul daca este copt. Lasam prajitura sa se raceasca complet iar apoi o introducem in congelator pentru 20 de minute. Soatem prajitura din congelator si putem sa o taiem. Prajitura se tine in frigider. Noi am mancat-o cu dulceata de visine deasupra si topping de ciocolata. Este o minunatie!
Daca ti-a placut reteta noastra "O negresa minunata si 1 an de Bucataras" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (29)
|