O negresa minunata si 1 an de Bucataras

Postat de CameliaComan in Dulciuri
27 Aug 2016 | 4796 vizualizari
O negresa minunata si 1 an de Bucataras

Am facut 1 an de Bucataras si m-am gandit sa va aduc o prajiturica minunata. Imi aduc aminte cu drag prima zi cand am intrat pe acest site si totul mi se parea atat de strain. Acum acest site a devenit un cerc minunat de oameni frumosi in care am fost primita cu bratele dschise. M-am intalnit cu bucatarasi minunati care mi-au placut de la prima intalnire. Am fost incantata de veselia si starea de bine pe care ti-o ofera. Ma bucur enorm ca am reusit sa intru si eu in aceasta familie frumoasa si sper sa pot fi alaturi de voi mult timp de acum incolo. 

Ingrediente

  • 200 g zahar
  • 4 oua
  • 45 g cacao
  • 85 g chipsuri de ciocolata
  • 2 linguri dulceata de visine
  • 100 ml ulei
  • 1 varf de sare
  • 1 esenta de vanilie

Mod de preparare

Intr-un vas punem ouale, zaharul si varful de sare si le mixam pana isi dubleaza volumul si se deschid la culoare. Adaugam uleiul treptat si mixam la viteaza mica pana cand se incorporeaza perfect in amestecul de oua. Adaugam chipsurile de ciocolata si esenta de vanilie. Mixam. Adaugam si cele 2 linguri de dulceata de visine. Mixam. Cernem cacaoa intr-un vas, iar apoi adaugam cate 1 lingura si o incorporam in aluat. Procedam astfel pana terminam de incorporat toata cacaoa. Tapetam o tava cu hartie de copt. Turnam aluatul in tava si il lasam in cuptor preincalzit timp de 20 de minute la 175 grade C. Introducem o scobitoare ca sa verificam aluatul daca este copt. Lasam prajitura sa se raceasca complet iar apoi o introducem in congelator pentru 20 de minute. Soatem prajitura din congelator si putem sa o taiem. Prajitura se tine in frigider. Noi am mancat-o cu dulceata de visine deasupra si topping de ciocolata. Este o minunatie!

Daca ti-a placut reteta noastra "O negresa minunata si 1 an de Bucataras" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (29)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Placinta cu iaurt si cirese

Postat de Patricia_Iordache_79

Placinta cu iaurt si cirese

Lasam sa se decongeleze foile de placinta. Preincalzim cuptorul la 180 grade. Pregatim umplutura : Amestecam ouale intregi cu un praf de sare si zahar, adaugam esenta si smantana....

Citeste continuarea

Mousse de ciocolata neagra cu visine din visinata si stafide

Postat de Patricia_Iordache_79

Mousse de ciocolata neagra cu visine din visinata si stafide

Punem gelatina la hidratat in cele 2 linguri cu apa rece. Intr-un vas de inox cu fundul dublu (sau pe baie de aburi) punem cei 125 ml. frisca lichida si ciocolata rupta bucatele. Punem vasul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.08.2016, 10:41
Felicitari draga
la 27.08.2016, 11:15
Mulți anișori alături de Bucataras! Delicioasa negresa!
la 27.08.2016, 13:05
Delicioasa! Felicitari!
la 27.08.2016, 13:33
Felicitari, draga mea!
la 27.08.2016, 15:32

Vezi toate comentariile (29)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking