One pot pasta cu legume, mezeluri si branza

Postat de panacris in Paste
12 Aug 2019 | 2012 vizualizari
One pot pasta cu legume, mezeluri si branza

După cum știți sau aflați acum, :D, pastele sunt preferatele mele.   După o revizie prin frigider și cămară, am descoperit suficiente ingrediente pentru o ”tigaie” cu paste, legume, mezeluri și branză.  

Ingrediente

  • Paste cca. 500 g,
  • Broccoli 500 g,
  • Ceapă roșie 1 bucată,
  • Ardei kapia 1 bucată,
  • Ciuperci 1 borcan de 420 ml,
  • Roșii proaspete 4 bucăți,
  • Ulei de măsline 2 linguri,
  • Mezeluri ( salam, parizer) cca. 300 g,
  • Brânză cu mucegai Stillton cca. 200 g,
  • Sare de mare,
  • Piper proaspăt măcinat,
  • Oregano.

Mod de preparare

Broccoli se spăla și se tăie doar floretele/ buchețelele. 

 Ceapa, ardeiul și roșiile se curată și se toacă grosier.

Apoi se pun la gătit, într-o tigaie mai inaltă, sau o semi-oală impreună cu buchețelele de broccoli, ciupercile scurse de lichidul din borcan, pastele, adăugându-se uleiul de măsline și apă cât să acopere pastele, apoi se lasă la fiert, atenție, cca. 15 minute, după ce au început să clocotească. 

Se asezonează de oregano, sare, piper, se adaugă brânză mărunțită și se lasă la fiert la foc mic, cca. 5 minute.

 

 Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "One pot pasta cu legume, mezeluri si branza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Pacherri giganti umplute cu carne de porc

Postat de Pungasa_Rogue

Pacherri giganti umplute cu carne de porc

Sos Ragù: Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca. Morcovul se curata de coaja, se spala si se toaca. Tijele de apio se spala si se taie rondele. Aceste legume se calesc...

Citeste continuarea

Cuiburi din paste cu legume aromate

Postat de anuta

Cuiburi din paste cu legume aromate

Punem intr-o oala apa cu un praf de sare sa fiarba si, cand da in clocot, scufundam cuibuletele de taitei in spumiera sau in lingura speciala pentru paste (pentru a ramane pastele in forma de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.08.2019, 20:47
waw, ce de ingrediente ! Eu prefer pastele mai simple si n-am incercat cu mezeluri. Cred, insa, ca e bun ce-ai facut tu acolo
la 12.08.2019, 21:07
Ina, noi încă mai avem mezeluri prin frigider Așa că uneori fac o razie, când mai atârnă o felie, douaă pe acolo și le arunc pe toate într-o oală )
la 12.08.2019, 21:38
la 12.08.2019, 22:50
Adauga comentariu...
la 12.08.2019, 23:07

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking