Dovleac împănat cu friptura de pui îmbălsămat
Postat de klausenburger
1. Spală bine dovleacul pe dinafară, taie un capac, scobeşte cu atenţie interiorul să nu rămână deloc sâmburi şi dă la cuptor, unde îl laşi să se coacă de...
Citeste continuareaCa multi altii si eu fac parte din categoria celor care nu apreciaza gustul dovleacului la adevarata sa valoare. Credeti-ma pe cuvant, combinatia din aceasta reteta e de zile mari. Merita incercat, iar daca nu v-a placut, priviti si partea pozitiva, ati "mangaiat" corpul cu multe elemente nutritive benefice organismului. Daca v-a placut, astept mesajele voastre, sa marim gasca iubitorilor de dovleac.
Grabiti-va , sezonul e pe terminate si e pacat sa pierdeti asa bunatate de mancare !
Ingrediente
Mod de preparare1. Curatam dovleacul de coaja, apoi il taiem cubulete de 1 cm. Daca ti-a placut reteta noastra "Orez aromat cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
|
Postat de klausenburger
1. Spală bine dovleacul pe dinafară, taie un capac, scobeşte cu atenţie interiorul să nu rămână deloc sâmburi şi dă la cuptor, unde îl laşi să se coacă de...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|