Pachetele din carne de vita cu sunca si mozzarella

Postat de lilik in Vita
18 Oct 2015 | 2810 vizualizari
Pachetele din carne de vita cu sunca si mozzarella

Foarte, foarte bune.... Sunt un fel de cordon bleu de vita, o nebunie.

Ingrediente

  • 3 felii pulpa de vita(cereti macelarului carne pentru cordon bleu)
  • 100-120 gr mozzarella
  • 3 felii de sunca
  • 1 ou
  • sare, piper dupa gust
  • 9 linguri pesmet
  • 3 linguri parmezan ras

Mod de preparare

Batem oul cu sare si piper. Intr-un bol amrstecam pesmetul cu parmezanul ras. Mozzarella o taiem felii. 

Pe jumatatea feliei de carne punem sunca si felii de mozzarella, apoi punem cealalta jumatate deasupra si inchidem la capete cu scobitori. Procedam astfel si cu celelalte felii de carne. 

Cand sunt toate gata le trecem prin ou, apoi prin pesmet si le innpanam bine. 

Prajim pachetelele in ulei incins pe ambele parti, apoi le scoatem pe hartie de bucatarie sa lase uleiul in exces. 

Le servim calde cu garnitura preferata. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele din carne de vita cu sunca si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Escalop de vitel cu ciuperci si smantana

Postat de mihaelar63

Escalop de vitel cu ciuperci si smantana

Pulpa de vitel se feliaza in bucati subtiri care se bat usor cu batatorul de snitele . Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt . Ciupercile se scurg de lichidul in...

Citeste continuarea

Escalop de vitel cu ciuperci

Postat de mihaelar63

Escalop de vitel cu ciuperci

Carnea de vitel se feliaza. Subtiati feliile de carne cu ajutorul unui batator de snitele. Condimentati carnea cu sare si piper. Puneti sa se incinga intr-o tigaie...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.10.2015, 16:57
Ce bune trebuie sa fie!
la 18.10.2015, 16:59
arata grozav!
la 18.10.2015, 16:59
la 18.10.2015, 17:11
la 18.10.2015, 17:14
Super reteta!

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking