Pacheţele din clătite cu brânză biscuiţi şi gem

Postat de botcrina in Dulciuri
6 Feb 2014 | 7672 vizualizari
Pacheţele din clătite cu brânză biscuiţi şi gem

Sunt delicioase.

Ingrediente

Pentru clătite
  • 1 cub de drojdie
  • 3 ouă
  • 2 linguri de zahăr
  • 400 ml apă
  • 100 ml apă
  • 400 g făină
  • 100 ml ulei pentru prăjit
Crema de brânză
  • 300 g brânză dulce
  • 1 linguriţă coajă rasă de portocală
  • 100 g margarină pentru prăjituri
  • 3 linguri zahăr
  • 1 pachet biscuiţi simpli
  • 1 borcan gem de piersici
  • toping de care doriţi

Mod de preparare

Pregătim clătitele astfel: într-un bol punem făina, facem o adâncitură la mijloc, punem drojdia fărâmată, 50 ml lapte, 50 ml apă, 2 linguri zahăr şi lăsăm la înflorit.

Când a înflorit frumos introducem şi celelalte ingrediente, amestecăm bine şi lăsăm să crească aproximativ 30 de minute.

După ce a crescut frumos aluatul de clătite, începem să le facem.

Crema de brânză o pregătim astfel: punem brânza într-o farfurie, adăugăm coaja rasă de portocală, margarina şi zahărul, mestecăm bine până devine o cremă omogenă.

Luăm o clătită, punem cremă de brânză la mijloc, peste aranjăm un biscuite apoi deasupra gem de piersici, împăturim clătita ca pe un pacheţel sau ca un săculeţ pe care îl legăm cu un şnuruleţ.

Peste pacheţelul din clătită aranjăm o biluţă din cremă de brânză, punem toping de fructe şi ornăm cu un sfert de biscuite.

Poftă bună!

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pacheţele din clătite cu brânză biscuiţi şi gem" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (24)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pariziene cu branza de vaci

Postat de Mokuska

Pariziene cu branza de vaci

Amestecam faina cernuta cu drojdia uscata, lasam la temperatura camerei pana amestecam laptele (lasam 2 linguri pentru uns) cu untul moale, zaharul, sarea intr-un bol, dupa care incepem sa...

Citeste continuarea

Desert placinta cu branza dulce sarata si aluat foietaj

Postat de RuxyRux

Desert placinta cu branza dulce sarata si aluat foietaj

Aluatul foietaj se prepara simplu: se amesteca ingredientele, untul rece taiat bucati cu oul, smantana, faina, praful de sare si se framanta pana ce se omogenizeaza aluatul, se infaineaza usor si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.02.2014, 18:49
ce prezentare frumoasa!!
la 06.02.2014, 18:50
Mulţumesc!
la 06.02.2014, 18:51
delicioase
la 06.02.2014, 18:55
ce frumoase sunt! si bune precis!
la 06.02.2014, 18:55
Mulţumesc fetelor!

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking