Ingrediente
- 6 oua
- O cana cu zahar
- 2 căni cu faina
- ¾ cană cu lapte,completată cu ulei
- vanilie
- Sare
- 1 borcan si jumatate de vişine scurse din sirop (borcan de 400 ml)
- Optional zahar pentru pudrat
Mod de preparare
Am separat galbenusurile de albusurile oualor.
Galbenusurile le-am mixat foarte bine cu zaharul, pâna se deschid la culoare si zaharul se topeste.
Am adaugat apoi alternativ laptele amestecat cu ulei si faina.
Am mixat albusurile cu un praf de sare pâna am obtinut o spuma ferma.
Am adaugat vanilia peste crema de galbenusuri, apoi am încorporat usor albusurile ajutându-ma de o paleta.
Am rasturnat compozitia în tava tapetata pregatita si am pus deasupra visinele.
Am pus tava la cuptor la 200 de grade. Dupa 20 de minute am redus temperature la 180 de grade si am mai lasat 20 de minute.
Este util sa testati cu o scobitoare când este copt.Când aceasta iese curata,puteti sa opriti focul.
L-am lasat sa se raceasca în cuptor,apoi am pudrat cu zahar.
Poftă bună !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu visine" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (29)
|