Reteta traditionala de papanasi pufosi prajiti, cu branza de vaci

Postat de ralu_ca in Dulciuri
30 Noi 2013 | 27194 vizualizari
Reteta traditionala de papanasi pufosi prajiti, cu branza de vaci

Reteta traditionala de papanasi pufosi prajiti, cu branza de vaci de azi e una dintre retetele noastre favorite. Ne plac si papanasii moldovenesti si papanasii fierti, cu pesmet, dar poate si pentru ca am crescut cu aceasta varianta, o indragim cel mai mult!

Ingrediente

Ingrediente Reteta traditionala de papanasi pufosi prajiti, cu branza de vaci

  • 400 g branza vaci
  • 4 oua
  • 300 g faina
  • 4 plicuri zahar vanilat
  • 1 plic praf copt
  • smantana
  • dulceata
  • ulei

Mod de preparare

Preparare Reteta traditionala de papanasi pufosi prajiti, cu branza de vaci

Am separat galbenusurile de albusuri.

Intr-un vas am amestecat branza, galbenusurile, zaharul vanilat si praful de copt, apoi am adaugat albusurile batute spuma. S-a format un naluat peste care am pus faina si am framantat pana am putut modela papanasii.

Am incins uleiul si i-am rumenit bine pe fiecare parte, i-am scos si i-am pregatit cu dulceata si smantana pentru a fi serviti. Un deliciu !

Pofta buna!

Si pentru ca tot pomeneam de ei in introducere, sa va arat si cum se prepara papanasii moldovenestipapanasii fierti, cu branza de vaci

Aici gasesti Cum sa prepari papanasi dupa o reteta de Radu Anton Roman

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta traditionala de papanasi pufosi prajiti, cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Biscuiţi cu nucă şi ciocolată

Postat de diaconta

Biscuiţi cu nucă şi ciocolată

Pentru biscuiti am amestecat crema mascarpone cu untura si zaharul si am mixat pâna s-a topit zaharul. Am adaugat ouale,smântâna,faina,sarea,bicarbonatul si nuca macinata....

Citeste continuarea

Desert tarta crocanta cu magiun de prune

Postat de Ksenya

Desert tarta crocanta cu magiun de prune

  Cu ajutorul unui robot de bucatarie   se adauga in cuva lui, faina si untul rece si se amesteca timp de   2-3 minute.  Se adauga sarea si ouale  s i coaja de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.11.2013, 14:55
waaa...
la 30.11.2013, 14:59
auuu
la 30.11.2013, 15:01
la 30.11.2013, 15:01
Doamneeeeeeeeee
la 30.11.2013, 15:08

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking