Desert trandafirasi in foietaj
Postat de RODIMUR
Se aleg mere frumoase, fără defecte, se spală bine, se șterg cu un prosop curat și fiecare măr se taie în două bucăți. Se îndepărtează sâmburii și fiecare jumătate...
Citeste continuareaReteta traditionala de papanasi pufosi prajiti, cu branza de vaci de azi e una dintre retetele noastre favorite. Ne plac si papanasii moldovenesti si papanasii fierti, cu pesmet, dar poate si pentru ca am crescut cu aceasta varianta, o indragim cel mai mult!
IngredienteIngrediente Reteta traditionala de papanasi pufosi prajiti, cu branza de vaci
Mod de prepararePreparare Reteta traditionala de papanasi pufosi prajiti, cu branza de vaci Am separat galbenusurile de albusuri. Intr-un vas am amestecat branza, galbenusurile, zaharul vanilat si praful de copt, apoi am adaugat albusurile batute spuma. S-a format un naluat peste care am pus faina si am framantat pana am putut modela papanasii. Am incins uleiul si i-am rumenit bine pe fiecare parte, i-am scos si i-am pregatit cu dulceata si smantana pentru a fi serviti. Un deliciu ! Pofta buna! Si pentru ca tot pomeneam de ei in introducere, sa va arat si cum se prepara papanasii moldovenesti, papanasii fierti, cu branza de vaci Aici gasesti Cum sa prepari papanasi dupa o reteta de Radu Anton Roman Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta traditionala de papanasi pufosi prajiti, cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Postat de RODIMUR
Se aleg mere frumoase, fără defecte, se spală bine, se șterg cu un prosop curat și fiecare măr se taie în două bucăți. Se îndepărtează sâmburii și fiecare jumătate...
Citeste continuareaPostat de sufletista
Intr-o cratita, amestecam galbenusurile cu zaharul, amidonul, adaugand treptat laptele. Punem pe foc, amestecand continuu, pana ce se ingroasa ca o budinca, apoi adaugam margarina, esenta si...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|