Parfait cu ciocolata alba si fructe de padure

Postat de RuxyRux in Dulciuri
30 Iun 2016 | 4957 vizualizari
Parfait cu ciocolata alba si fructe de padure

O combinatie geniala, intr-un desert racoros de vara! Inghetata cremoasa delicioasa!

Ingrediente

  • 200 gr. ciocolata alba
  • 1/2 cutie lapte condensat
  • 500 ml frisca lichida indulcita( Hulala cu grasime nehidrogenata)
  • 250 gr mascarpone
  • vanilie
  • fructe de padure congelate( 1/2 punga)

Mod de preparare

Am topit ciocolata pe baie de aburi intr-o suta de ml frisca lichida( nu se fierbe!).

Intr-un bol de mixer am pus mascarpone, laptele condensat, restul de frisca, vanilia si am adaugat ciocolata topita. Am amestecat putin si am racit perfect.

Am mixat compozitia pana ce s-a ingrosat si a devenit foarte cremoasa.

Am pus un strat de fructe de padure la baza tavii de chec( Jena, sau ceramic) , am acoperit cu un strat de inghetata si am procedat la fel pana sus la marginea formei.

Imediat am pus vasul la congelator.

O nebunie dulce, delicioasa...inghetata! Va invit cu drag!

Daca ti-a placut reteta noastra "Parfait cu ciocolata alba si fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (28)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cornuri pufoase cu magiun

Postat de rocsi_1612

Cornuri pufoase cu magiun

Mai intai scoatem toate ingredientele necesare sa fie la temperatura camerei. Laptele il punem intr-un ibric pana devine caldut. Drojdia o dizolvam cu o lingurita zahar, apoi 5-6 linguri lapte...

Citeste continuarea

Desert placinta cu mere cu aluat de foietaj (de post)

Postat de Pungasa_Rogue

Desert placinta cu mere cu aluat de foietaj (de post)

Prima data se pregateste umplutura: merele curatate de coaja, cotor si seminte se clatesc cu apa si se dau prin razatoarea mare de la robotul de bucatarie. Se pun intr-un vas impreuna cu zaharul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.06.2016, 23:52
ce bunatate
la 30.06.2016, 23:54
Vreau doua portii, pentru incalzire, apoi mai discutam...
la 01.07.2016, 00:07
Multumesc Byuta!
la 01.07.2016, 00:07
S-a facut Clemisoara ) Multumesc!
la 01.07.2016, 00:14

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking