Pasca fara aluat pentru copii

Postat de Steffy in Mancare copii
10 Apr 2015 | 11456 vizualizari
Pasca fara aluat pentru copii

Pentru fetita mea de un anisor, am experimentat o pasca altfel, cu branza calcica si miere. A iesit delicioasa si mititica a gustat-o, nu a refuzat-o ca pe alte gustari. :)

Ingrediente

  • 350 g branza calcica (facuta din lapte de vaca si sucul de lamaie)
  • 3 oua mari de tara
  • 200 g smantana Napolact, 15% grasime
  • 100 g unt Raraul, 82% grasime
  • 6 lingurite cu varf de miere
  • 4 linguri cu varf faina Boromir tip 000
  • 100 g stafide

Mod de preparare

Punem ouale intr-un castron, adaugam mierea si mixam bine.

Adaugam branza maruntita si untul la temperatura camerei si omogenizam foarte bine amestecul. Punem apoi faina, putin cate putin.

Amestecam bine, adaugam smantana si jumatate din stafide. Punem compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina, iar deasupra punem restul de stafide. Introducem la cuptor, la foc mic, pentru 60 de minute ( cuptorul a fost incins inainte).

Lasam pasca sa se raceasca, eventual peste noapte, o scoatem din tava si o pastram la frigider.

E delicioasa atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari!

Sa aveti succes cu ea la pitici!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca fara aluat pentru copii" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Trandafirasi cu mere

Postat de gospodariu

Trandafirasi cu mere

Pentru inceput vom decongela aluatul de foietaj cu circa 1 ora inainte de preparare. Apoi ne vom ocupa de mere:le spalam bine, le taiem in jumatate, le scoatem cotorul si le taiem in felii foarte...

Citeste continuarea

Risotto cu legume

Postat de Pungasa_Rogue

Risotto cu legume

Orezul se spala si se fierbe pana cand se umfla in 1,2 l de apa cu o lingurita de sare, dupa care se clateste cu apa rece. Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca. Tija de apio se spala...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.04.2015, 00:03
la 10.04.2015, 00:13
imi place!
la 10.04.2015, 00:17
la 10.04.2015, 00:18
la 10.04.2015, 05:40
buna

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking