Pasta de macese
Postat de margo in Dulceata / Gem 20 Oct 2014 | 7805 vizualizari
Desigur,fiecare cunoaste beneficiile maceselor.Normal,nu puteau lipsi din camara.Chiar daca am cules macese,le-am uscat pentru ceai,iar pasta am facut-o din zeama de macese cruda,cumparata din piata.Nu am avut o sita potrivit de fina pentru macese pentru a face eu pasta,asa ca am preferat s-o cumpar.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (8)
la 21.10.2014, 07:00
Ce buna!
la 21.10.2014, 08:19
Vaii ce de munca este la ia cund eram copii mergeam la cules de maciese si fzcea mama cite o oala mare de pasta, trebuiesc fierte apoi pasate ptin sita munca de chinez batrin dar este super, duoer buna
la 21.10.2014, 10:45
un deliciu
la 22.10.2014, 00:17
E de munca cu ea,dar,credeti-ma,merita efortul.
la 22.10.2014, 10:39
as face si eu ,da de unde pasta? mi-ai facut pofta
la 24.10.2014, 23:42
Eu am gasit in piata,pasta.Dar daca ai o sita fina,poti sa faci din macese.
COMENTEAZA