Paste cu carne de porc in sos de rosii aromat

Postat de mirela0911 in Paste
27 Sep 2018 | 10451 vizualizari
Paste cu carne de porc in sos de rosii aromat

Un pranz rapid, gustos si satios!

Ingrediente

  • 500 g carne de porc tocata
  • 50 ml ulei
  • 1 buc ceapa alba
  • 1 lgt boia de ardei iute
  • 4-5 catei usturoi
  • 1 lgt pasta de ardei
  • 500 ml bulion
  • sare, piper dupa gust
  • 1 lgt verdeturi italienesti Delikat
  • 1 lgt zahar (optional)
  • 500 g paste fainoase
  • 150 g cas/cascaval/mozzarela
  • patrunjel verde tocat

Mod de preparare

Se curata ceapa si se taie marunt.

Intr-o cratita se pune uleiul la incins. Se pune ceapa si se lasa la calit. Se adauga boiaua si se amesteca repede pentru a nu se arde, apoi se pune carnea tocata. Se amesteca din cand in cand pana se albeste toata carnea.

Se curata usturoiul si se taie feliute. Se pune peste carne si se amesteca. Se adauga apoi pasta de ardei. Se toarna bulionul si se amesteca bine. Se lasa sa fiarba la foc potrivit, amestecand din cand in cand. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se pun si verdeturile italienesti si se lasa sa fiarba in continuare pana cand este facuta carnea.

Intre timp se pun pastele la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj.

Cand carnea este facuta, se pun pastele scurse si se amesteca bine. 

Casul se da pe razatoarea cu gauri mari. O parte din el se pune peste paste si se amesteca bine. Se adauga si patrunjelul si se amesteca. 

La final se presara restul de cas deasupra, se acopera cratita cu un capac si se mai lasa 2-3 minute pe foc mic pana se topeste casul.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu carne de porc in sos de rosii aromat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Bigoli con salsiccea e panna

Postat de gurita_ta2005

Bigoli con salsiccea e panna

Intr-o oala punem apa cu sare la incalzit,cand apa incepe sa fiarba adaugam pastele proaspete.Se lasa la foc potrivit sa fiarba,se testeaza daca sunt fierte. Carnatii se curata de coaja de...

Citeste continuarea

Salată de paste cu păstrăv afumat şi sos de roşii

Postat de ela2015

Salată de paste cu păstrăv afumat şi sos de roşii

Fierbem pastele în apă clocotită cu un praf de sare (conform timpului de pe ambalaj). Le scurgem şi le clătim prin 3-4 jeturi de apă rece. Într-un vas încăpător punem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.09.2018, 14:12
Imiii plac pastele 😍😍
la 27.09.2018, 14:14
pastele sunt preferatele mele
la 27.09.2018, 14:36
Cred că au un gust excelent!
la 27.09.2018, 14:44
yammi....
la 27.09.2018, 14:46

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking