Paste cu piept de pui in sos tomat cu busuioc

Postat de mirela0911 in Pui
1 Feb 2016 | 4402 vizualizari
Paste cu piept de pui in sos tomat cu busuioc

Castigasem un set de sosuri pentru paste si daca tot le aveam, am zis sa le si folosesc. A iesit o bunatate, drept pentru care fiul meu a zis sa mai fac!

Ingrediente

  • 400 g paste fainoase
  • 500-600 g piept de pui dezosat
  • 1 borcan cu sos cu busuioc
  • 1 conserva porumb
  • 1 ardei verde (eu am avut verde deschis)
  • sare, piper dupa gust
  • 1 lgt zahar
  • 100-150 g cascaval Delaco

Mod de preparare

Se pun pastele la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj.

Pipeptul de pui se spala, se sterge cu prosoape de hartie apoi se taie fasii. Cratita in care se va prepara carnea se unge/se spreyaza cu ulei aromat cu busuioc si se pune carnea. Se caleste bine pana se rumeneste apoi se toarna sosul. Se amesteca si se lasa sa fiarba 4-5 minute. Se adauga porumbul scurs, apoi ardeiul taiat feliute. Se amesteca totul si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si 1 lgt de zahar.

Cand pastele sunt fierte, se scurg de apa, se dau repede sub un jet de apa rece apoi se toarna peste sosul din cratita. Se amesteca totul bine si se mai lasa 2-3 minute pe foc.

Cascavalul se da pe razatoarea cu ochiuri mici. Se presara deasupra cascavalul, se acopera cratita cu un capac si se ia de pe foc. Se lasa 2 minute pana ce se topeste cascavalul.

Se serveste calda cu rondele de ceapa verde si putin cascaval ras deasupra

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu piept de pui in sos tomat cu busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (23)
Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola

  Acest Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola este foarte gustos și te cucerește prin savoare și aromă.

citeste mai mult
Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Pulpe de pui cu mazare

Postat de MotanLaOale

Pulpe de pui cu mazare

Pulpele dezosate se curata, se spala, se sterg de apa si se presara cu sare, piper si boia. Se pun la prajit intr-o cratita in ulei 4-5 minute pana isi schimba culoarea. Se scot pe o...

Citeste continuarea

Pui toscan

Postat de anuta

Pui toscan

Pulpele dezosate spalate si zvantate,se subtiaza in partile mai goase apoi se sareaza,pipereaza si se dau cu un praf de legume deshidratate. Se fierb frunzele de spanac in apa cu sare cca 5...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.02.2016, 20:06
Foarte buns sosul!
la 01.02.2016, 20:11
la 01.02.2016, 20:14
Bunatate!
la 01.02.2016, 20:24
Mmm, ce faine sunt!
la 01.02.2016, 20:42
Ador sosurile de rosii cu busuioc!

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking