Paste cu ton, ardei copti, roșii uscate si masline

Postat de panacris in Paste
26 Iul 2016 | 4752 vizualizari
Paste cu ton, ardei copti, roșii uscate si masline

O nouă rețetă faină cu produse de lahttp://www.foodville.ro/ , promovata de Gina Bradea. Aici pe http://pofta-buna.com/concurs-foodville/, puteți afla detaliile referitoare la concurs.  Spor si baftttaaa! ;)  

Ingrediente

  • Tortelonii cca. 300 g,
  • Sare cu mirodenii ( oregano, cimbrișor, măghiran, rozmarin),
  • Piper proaspăt măcinat,
  • Ceapă galbenă 1 bucată, usturoi 2 căței .
  • Pentru decor:
  • Chives,
  • Frunze de salvie proaspătă,
  • Frunze de lămâiță proaspătă.

Mod de preparare

Am plecat de la metoda, #Onepot pasta, adică toate ingredientele într-o tigaie înaltă, puse împreună și deodată la fiert și anume, pastele, roșiile uscate, cât de cât, scurse de ulei,  ardeii copți mărunțiți, ceapa și usturoiul tocate mărunt, măslinele feliate și tonul bucățele direct dn conservă. Se asezonează de sare și piper se adaugă cca. 250 ml apă rece și se lasă la gătit, neacoperit cca. 25 de minute la foc mediu.

Se poate servi caldă, ca fel principal, sau rece ca și o salată sățioasă.

Simplu rapid și gustos. Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton, ardei copti, roșii uscate si masline" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Paste cu carne de porc in sos de rosii aromat

Postat de mirela0911

Paste cu carne de porc in sos de rosii aromat

Se curata ceapa si se taie marunt. Intr-o cratita se pune uleiul la incins. Se pune ceapa si se lasa la calit. Se adauga boiaua si se amesteca repede pentru a nu se arde, apoi se pune carnea...

Citeste continuarea

Tagliatelle cu ton si hribi

Postat de simona72

Tagliatelle cu ton si hribi

Pentru inceput ne pregatim ingredientele, le scoatem din frigider si le punem la indemana. Avem grija sa citim timpul de fierbere de pe ambalajul pastelor. Este important pentru ca vom fierbe...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.07.2016, 21:38
Pe gustul meu
la 26.07.2016, 21:58
la 26.07.2016, 22:07
Bune rău!
la 26.07.2016, 22:26
bai unde-i comentariul meu, ce ati facut cu el.... :S
il reiau, ca nu stiu unde a disparut.....pot sa le mananc separat?
la 26.07.2016, 22:54
bune bune

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking