Paste la cuptor cu branza sarata - Reteta pentru un pranz gustos

Postat de aalliinnaa07 in Paste
2 Mar 2014 | 52311 vizualizari
Paste la cuptor cu branza sarata - Reteta pentru un pranz gustos

 Paste la cuptor cu branza sarata - Reteta pentru un pranz gustos. Pastele la cuptor se fac usor, sunt foarte gustoase si versatile, le pot face in multe combinatii. Astazi am facut cu branza sarata de oaie. Au iesit grozave. Pentru Paste la cuptor cu branza sarata - Reteta pentru un pranz gustos ai nevoie de urmatoarele ingrediente: paste, branza sarata de oaie, oua, smantana, unt, pesmet.

Ingrediente

  • Ingrediente Paste la cuptor cu branza sarata - Reteta pentru un pranz gustos
  • 500 g paste
  • 300 g branza sarata de oaie
  • 4 oua
  • 200 ml smantana
  • 100 g unt
  • 3 linguri pesmet
  • sare (daca mai este nevoie)

Mod de preparare

Cum se prepara Paste la cuptor cu branza sarata - Reteta pentru un pranz gustos

Fierbem pastele conform intructiuniilor de pe pachet, apoi la pun sub un jet de apa rece si apoi le lasam sa se scurga.

Ungem o tava cu unt, apoi punem pesmetul si jumatate din paste, apoi jumatate din branza pe care o dam pe razatoarea mare si cateva bucati de unt.

Apoi adaugam restul de paste, branza ramasa ,ouale pe care le-am batut si le-am amestecat cu smantana si din nou cateva bucati de unt.

Punem tava la cuptor timp de 30 de minute pana cand macaroanele capata o culoare aurie.

Deseori pregatim si varianta de Penne la cuptor cu branza sau Spaghete cu branza si stafide, in varianta dulce.

Iti recomandam sa incerci si reteta de Budinca cu fidea si branza de vaci, iti va placea mult. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste la cuptor cu branza sarata - Reteta pentru un pranz gustos" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Paste cu ton si ciuperci

Postat de caroline

Paste cu ton si ciuperci

Incepem prin a pune o oala cu apa la fiert. Cand apa a inceput sa fiarba, punem sare si apoi pastele. Fierbem pastele conform indicatiilor de pe ambalaj, amestecand din cand in cand, pentru a...

Citeste continuarea

Ravioli umplute cu spanac si ricotta cu sos de smantana si parmezan

Postat de gurita_ta2005

Ravioli umplute cu spanac si ricotta cu sos de smantana si parmezan

Se pune o oala cu apa si sare la fiert, pentru a adauga ravioli cand apa incepe sa fiarba. Intr-o tigaie punem putin unt cu ulei de masline, ceapa taiata rondele; dupa ce se inmoaie putin, se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.03.2014, 19:47
Asta-mi place!
la 02.03.2014, 19:49
si mie acuma ma gandeam ca mergea sa pun si sunca taiata cubulete prea tarziu
la 02.03.2014, 19:51
la 02.03.2014, 19:52
la 02.03.2014, 19:54
;-bd

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking