Paste Risone cu piept de pui

Postat de delia64 in Paste
28 Mai 2014 | 3463 vizualizari
Paste Risone cu piept de pui

O mancarica gustoasa si rapid de facut . S-a topit rapid .

Ingrediente

  • 1 piept de pui de casa
  • 250 grame paste
  • 2 fire de ceapa verde
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 felie telina
  • 1 -2 morcovi
  • sare
  • piper
  • 50 ml. ulei de masline

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie  cubulete  .

Ceapa verde se spala si se taie marunt  , telina si patrunjelul se curata si se taie cubulete .

In uleiul de masline se caleste ceapa , se adauga morcovul , telina si patrunjelul  amestecand .

Adaugam pieptul de pui si lasam putin sa se caleasca  , punem o cana de apa si amestecam , potrivim  de sare si piper si adaugam pastele . 

Acoperim vasul cu o folie  si il introducem in cuptorul preancalzit pentru 30 de minute .

Se serveste cu muraturi sau salata de rosii si castraveti .

Pofta buna !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste Risone cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (26)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Paste cu ton si ciuperci

Postat de caroline

Paste cu ton si ciuperci

Incepem prin a pune o oala cu apa la fiert. Cand apa a inceput sa fiarba, punem sare si apoi pastele. Fierbem pastele conform indicatiilor de pe ambalaj, amestecand din cand in cand, pentru a...

Citeste continuarea

Gnocchi in sos cu carnati

Postat de caroline

Gnocchi in sos cu carnati

Curatam ceapa de coaja si o tocam marunt. Punem putin ulei intr-o tigaie si cand acesta este incins, adaugam ceapa. Lasam la calit, la foc mic. Inlaturam pielita de la carnati si carnea o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.05.2014, 13:51
ce bun este
la 28.05.2014, 13:56
la 28.05.2014, 13:56
Marcela , au fost tare bune !!!
la 28.05.2014, 13:57
Mirela
la 28.05.2014, 14:15
Un meniu uşor, de fugă, săţios şi simplu.

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking