Pastrama de miel

Postat de Bucataras in Kamis
28 Mar 2018 | 20129 vizualizari
Pastrama de miel

100% natural, 100% sanatos, pastrama de casa, cu ingrediente naturale de la Kamis.

Ingrediente

  • 1 kg carne miel fara pielite
  • rasnita de sare si piper Kamis dupa gust
  • 1 lingurita miere
  • 1 lingura boia dulce kamis
  • 1 lingura boia iute kamis
  • 1 lingurita chimion kamis
  • 1 lingurita menta uscata kamis
  • 1 lingurita cimbru kamis
  • 1 lingurita coriandru macinat kamis
  • 1 lingurita usturoi granulat kamis
  • 1 ceapa mica
  • 5 frunze de dafin kamis
  • 30 ml de ulei (eu am folosit de masline)
  • vin rosu cat sa acopere carnea

Mod de preparare

Se curata bine carnea de miel de grasime si de pielite. Se pune intr-un castron incapator impreuna cu ceapa taiata solzisori, condimentele de la kamis, sare si piepr dupa gust, miere, ulei de masline si vin rosu cat sa acopere carnea.

Se amesteca bine de tot si se acopera apoi castronul cu folie de plastic si se lasa la frigider 72 de ore sau se poate afuma dupa plac.

Se scoate apoi carnea din castron si se scurge bine, se taie bucati si se frige pe gratar, cateva minute pe ambele parti.

Se serveste alaturi de mamaliga si mujdei de usturoi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrama de miel" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

File de somon cu cartofi

Postat de Bucataras

File de somon cu cartofi

Se taie ceapa verde rondele si rosiile cherry pe jumatate. Intr-un castron se pun cartofii bine spalati, cu tot cu coaja si taiati cuburi. Se stropesc cu ulei de masline si se condimenteaza cu...

Citeste continuarea

Sarmale cu carne de porc

Postat de Bucataras

Sarmale cu carne de porc

Lasa varza murata la desarat in apa rece cu o seara inainte, sau toarna 2 transe de apa clocotita peste ea si scurge-o bine; Taie cotorul verzei si separa cele mai frumoase frunze;...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.03.2018, 16:13
la 28.03.2018, 16:29
Prezent....
la 28.03.2018, 16:37
Ce bine arata!
la 28.03.2018, 17:16
buna buna
la 28.03.2018, 17:27
Îmi place!

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking