Pateuri cu bacon si branza de burduf

Postat de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri
20 Sep 2016 | 5758 vizualizari
Pateuri cu bacon si branza de burduf

"Ziua in care imi rasfat nevasta" Cu reteta asta am rasfatat multe, multe neveste la Paltinis. :))))

Ingrediente

  • 2 pachete aluat foitaj 420g (LIDL)
  • 200g branza de vaca
  • 500g branza de burduf
  • 4 galbenusuri
  • 200g bacon feliat
  • 2 galbenusuri pentru uns
  • seminte de susan

Mod de preparare

Aluatul este proaspat deci se lucreaza imediat.

Branza de burduf si de vaci se marunteste si se amesteca cu 4 galbenusuri.

Se pune o foaie de aluat pe blatul de lucru dat cu faina si se netezeste cu sucitorul.

Se taie in 16 bucati.

Pe fiecare bucata se pune la centru cate o jumatate de felie de bacon.

Se pune o lingurita cu varf de amestec de branza pe fiecare bucata.

Se unge pe margini cu galbenus de ou, se pliaza parte pe parte si se preseaza marginile cu o furculita.

Se face cate o taietura oblica pe fiecare pernuta si se pun intr-o tava tapeta cu hartie de copt.

Se ung cu galbenus de ou si se presara cu susan.

La fel se face si cu foaia a doua de aluat.

Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 25-30 minute.

Cand sunt rumenite frumos sunt gata.

Se lasa la racit.

Sunt bune si calde.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu bacon si branza de burduf" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (24)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv muffins cu ou

Postat de rocsi_1612

Aperitiv muffins cu ou

Intr-un bol amestecati faina, sarea, piperul si praful de copt. Incorporati laptele, smantanata si untul topit. La final adaugati oul si amestecati bine. O sa obtineti un aluat ca o smantana mai...

Citeste continuarea

Aperitiv saratele cu cartofi si chimen

Postat de katty

Aperitiv saratele cu cartofi si chimen

Curatam cartofii, ii spalam bine si ii taiem cubulete. Ii punem la fiert cu apa cat sa ii depaseasca. Cand sunt fierti,ii scurgem bine intr-o sita si ii lasam sa se racoreasca. Ii punem intr-un...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.09.2016, 13:28
super bune
la 20.09.2016, 14:08
la 20.09.2016, 14:22
la 20.09.2016, 14:59
Astea cand au expirat?
la 20.09.2016, 15:06

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking