Ingrediente
- 6-7 felii subtiri de carne de porc de pe piept
- sare
- Pentru sos(folosit in timpul coacerii carnii):
- cca 100 ml ulei
- 3 catei de usturoi pisati
- oregano
- boia de ardei
- sucul de la o lamaie
- Pentru cartofi:
- cca 500 gr cartofi noi
- boia de ardei
- 2 catei de usturoi pisati
- sare
- piper
- 5-6 linguri ulei de masline
Mod de preparare
Curatam cartofii si ii condimentam cu celelalte ingrediente. Ii punem intr-o tava si ii dam la cuptor, la 200 de grade pana se rumenesc.
Amestecam bine toate ingredientele sosului si ne luam la indemana o pensula.
Dam carnea cu sare si o punem pe gratarul incins si cu ajutorul pensulei o ungem din cand in cand cu sosul, pana se rumeneste sau pana credeti ca este gata.
Servim alaturi de cartofii noi, care vor fi gata in aproximativ o ora si salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc la gratar cu cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (16)
|