Piept de pui la gratar cu fasole verde rasol

Postat de silvi0ara in Pui
19 Mai 2010 | 5353 vizualizari
Piept de pui la gratar cu fasole verde rasol

Ingrediente

  • 1 piept de pui dezosat si fara piele
  • sare si piper dupa gust
  • cimbru proaspat sau uscat
  • 1/2kg fasole verde
  • 3 rosii proaspete
  • sare dupa gust
  • 2 linguri vegeta deshidratata de la plafar(nu contine sare si conservanti)
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 legatura marar proasat tocat
  • partunjel pentru ornat

Mod de preparare

Fasolea se curata si se spala si se fierbe in apa cu sare si cele 2 linguri de vegeta.Cand fasolea este aproape gata se adauga rosiile date pe razatoare si se mai lasa pe foc pna ce rosiile s-au fiert,si zeama aproape a scazut,se adauga cateii de usturoi tocat si mararul verde tocat fin.

Pieptul de pui se frige pe gratar cu condimentele care va plac.

Se serveste carnea alaturi de fasolea verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la gratar cu fasole verde rasol" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Piept de pui cu praz la cuptor

Postat de timea

Piept de pui cu praz la cuptor

Spalam bine ardeii si prazul, iar vanata spalata o curatam. Taiem prazul rondele si il calim intr-o tigaie in care am picurat un pic de ulei de masline. Adaugam ardeiul rosu si verde taiate...

Citeste continuarea

Rulouri din piept de pui cu ardei si mustar

Postat de timea

Rulouri din piept de pui cu ardei si mustar

Pieptul de pui usor batut cu ciocanul de carne (nu foarte tare pt ca nu trebuie sa fie feliile foarte subtiri) le saram si piperam pe ambele parti si presaram pe partea ce urmeaza sa fie rulata,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.05.2010, 18:25
la 19.05.2010, 18:28
si eu ma prezit ca se incadreaza la regimul meu, super mancarica
la 19.05.2010, 18:34
super bun
la 19.05.2010, 18:35
dar desert nu primim nimic?
la 19.05.2010, 19:08
Nadina,maine desertul,azi nu mai am chef.Nici nu stiu ce sa mai fac,o sa ma inspir de aici de la fete.

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking