Piept de pui la grill cu rosii si spanac

Postat de Irina in Pui
19 Aug 2015 | 5018 vizualizari
Piept de pui la grill cu rosii si spanac

Din categoria retetelor rapid de preparat, inspirata de Jamie Oliver, gata in mai putin de jumatate de ora, servita direct pe blatul de lemn, atat de simplu si de bun!

Ingrediente

  • 2 bucati piept de pui
  • sare de Himalaya
  • 1 lingurita seminte de fenicul
  • rozmarin proaspat
  • piper
  • 2-3 catei de usturoi
  • rosii cherry
  • baby spanac pentru garnitura de salata

Mod de preparare

Am asezat cele doua bucati de piept de pui pe hartie de copt, am presarat peste ele sare, seminte de fenicul, piper proaspat rasnit si rozmarin. Am acoperit cu o alta bucata de hartie de copt si am batut nitel pieptul de pui. 

Am asezat bucatile de pui in tigaia grill incinsa, avand grija sa le intorc de pe o parte pe cealalta in asa fel incat sa se rumeneasca usor.

Cand pieptul de pui e aproape gata am adaugat cateii de usturoi sfaramati cu lama cutitului si rosiile cherry taiate in jumatate. 

Am servit puiul simplu, pe un blat de lemn, alaturi de o salata preparata din spanac proaspat, rosii cherry, putin ulei de masline si crema balsamica. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la grill cu rosii si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (23)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Vol-au-vent cu pui și ciuperci

Postat de ctlina

Vol-au-vent cu pui și ciuperci

Puneti foile de foietaj una peste alta. Foaia groasa obtinuta o intindeti un pic cu un rulou. Cu un cerc de metal de 8 cm taiati discurile (16 discuri pentru 8 vol-au-vent). Faceti gauri in...

Citeste continuarea

Imam Bayildi- vinete umplute, reteta adaptata

Postat de eumimi

Imam Bayildi- vinete umplute, reteta adaptata

Decupam cate un capac, pe lung, la fiecare vanata si le punem in apa clocotita cu sare, timp de 5-6 minute sa le oparim. Apoi, cu ajutorul unei lingurite, scoatem interiorul vinetelor si il tocam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.08.2015, 22:24
Rapid si suuuuper bun
la 19.08.2015, 22:25
bun bun
la 19.08.2015, 22:26
Sanatos si bun!
la 19.08.2015, 22:27
la 19.08.2015, 22:27
ce bine arata

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking