Ingrediente
- 500 gr carne tocata
- 4 cartofi mici
- miez de paine
- 1 ou
- patrunjel verde
- faina
- ulei
- sos Bechamel
- unt
- sare
- piper
- branza caciotta ( se pune telemea insa eu nu am avut si deci am inlocuit-o )
Mod de preparare
Mai intai preparam piftelutele.
Intr-un bol punem carnea tocata ,patrunjelul tocat fin,cartofii dati prin razatoare,oul,Miezul de paine inmuiat in lapte si scurs bine.Se omogenizeaza bine.Se da compozitia la rece pentru 10-15 minute si apoi facem piftelute pe care le dam prin faina si le prajim in ulei incins.
Ungem cu unt un vas pentru cuptor si asezam piftelutele,punem bucati de branza si turnam deasupra sosul Bechamel.
Dam vasul la cuptor la 180 grade pentru 20 minute..Se scoate vasul si punem patrunjelul si mai lasam in cuptor inca 10 minute.
Se serveste fierbinte .
Daca ti-a placut reteta noastra "Piftelute cu sos alb" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (56)
|