Ingrediente
- Blat:
- 10 felii de paine toast
- 4 oua
- 8 linguri lapte
- Topping:
- 250 g sunca
- 1 ardei Kapia
- 150 g ciuperci champignon
- 7 masline fara samburi
- 125 g mozzarella mini
- 3 oua
- 4 linguri lapte
- 100 g ketchup dulce
- putin busuioc uscat
- putin maghiran uscat
- putin oregano uscat
- putina sare
- putin piper negru macinat
- Dimensiune tava: 27/37 cm
Mod de preparare
Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.
Se asaza feliile de paine toast intr-o tava unsa cu ulei (de preferat este sa puneti si hartie de copt; eu nu am avut si mi s-a lipit putin blatul de tava). Se amesteca ouale cu laptele si se unge painea cu ele.
Sunca se taie patratele si se presara peste blat.
Ardeiul se curata de cotor si seminte, se spala, se taie grosier si se adauga peste sunca.
Ciupercile se spala, se taie in felii subtiri si se pun in tava, apoi se adauga maslinele feliate si bulgarasii de mozzarella mini.
Intr-un castron se pun ouale, laptele, ketchupul, putin busuioc uscat, putin maghiran uscat, putin oregano uscat, putina sare si putin piper negru macinat. Se amesteca totul si se toarna peste pizza. Se da tava la cuptor pana cand ciupercile si ardeiul sunt bine patrunse.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu blat de paine toast" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|