Pizza cu carne de vita, mazare si porumb

Postat de katty in Pizza
28 Ian 2015 | 4362 vizualizari
Pizza cu carne  de vita, mazare si porumb

Ingrediente

  • 300 gr faina+pentru presarat
  • 10 gr drojdie
  • sare
  • 1/2 lingurita zahar
  • 2 linguri ulei de masline
  • 300 gr carne de vita tocata
  • 1 lingura ulei
  • 70 gr mazare congelata
  • 70 gr porumb din conserva
  • 4 linguri sos de rosii
  • chilli
  • piper macinat
  • maghiran maruntit
  • 100 gr cascaval ras

Mod de preparare

Dizolvam drojdia in putina apa calduta impreuna cu sarea si zaharul.cernem faina intr-un castron ,facem o adancitura la mijloc in care turnam drojdia si uleiul de masline.Turnam cate putina apa calda si framantam pana obtinem un aluat elastic ,care nu se lipeste de maini ,pe care il lasam sa creasca 10 minute.
Intre timp punem carnea tocata in uleiul incins si amestecam bine ,pana se albeste .Acopeim cu apa calduta si lasam sa fiarba pana aproape a scazut apa .In acest moment punem mazarea congelata ,sosul de rosii ,sare ,piper ,chilli si maghiranul si lasam sa dea cateva clocote si sa sece bine.Lasam carnea  sa se racoreasca .
Intindem aluatul de pizza pe o forma (cea mai buna este cea din ceramica) tapetata cu putina faina ,intindem carnea cu sos ,presaram boabele de porumb ,apoi cascavalul ras.
Dam la cuptorul preincalzit pana se rumeneste usor.
Servim fierbinte .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu carne de vita, mazare si porumb" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (5)
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Pizza la tigaie in 15 minute

Postat de Zamfira

Pizza la tigaie in 15 minute

Amestecăm oul cu iaurtul, uleiul, făina, praful de copt şi sarea. Aluatul trebuie să fie moale spre consistent. Ungem o tigaie cu unt (punem un strat destul de generos). Adăugăm...

Citeste continuarea

Pizza cu mazare

Postat de Lia1

Pizza cu mazare

Framantati 1/2 aluat de pizza dupa cantitatile din reteta aluat de pizza clasic Am folosit de data asta drojdie proaspata, nu granule si a iesit mai bun blatul. Drojdia ungureasca f. buna....

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.01.2015, 13:08
la 28.01.2015, 13:51
ce de bunatati ai pregatit
la 28.01.2015, 14:06
mmmm...ce buna
la 28.01.2015, 19:54
Imi placeeee
la 29.01.2015, 08:50

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking