Pizza la capac
Postat de katty
Cernem faina intr-un castron.Facem o adancitura in care punem sarea, oregano, uleiul de masline si drojdia dizolvata,Turnam incet si restul de apa calda si framantam un aluat nelipicios pe...
Citeste continuareaCea mai rapida pizza pentru copii am descoperit-o pe un grup de autodiversificare a bebelusilor. O mancam si noi, adultii, cu mare placere. Dureaza doar 10 minute.
Ingrediente
Mod de preparareSe face aluatul din ou, iaurt, faina si praf de copt. Este un aluat mai gros ca la clatite. Se niveleaza intr-o tigaie (fara ulei sau doar putin unsa cu ulei). Se adauga sosul de rosii si toate ingredientele de mai sus. Puteti pune pe pizza orice le place copilasilor vostri. Se tine la foc mic, CU CAPAC, timp de 10 minute. Pofta buna la copilasi! Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|
Postat de katty
Cernem faina intr-un castron.Facem o adancitura in care punem sarea, oregano, uleiul de masline si drojdia dizolvata,Turnam incet si restul de apa calda si framantam un aluat nelipicios pe...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Da dovleceii pe razatoare si stoarce excesul de lichid. Amesteca intr-un castron dovleceii cu oul, faina, semintele si condimentele. Transfera compozitia intr-o tigaie cu ulei incins si...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|