Pizza surpriza (impaturata)

Postat de adinaciosescu in Pizza
2 Aug 2011 | 6851 vizualizari
Pizza surpriza (impaturata)

Este o altfel de pizza, de care ai mei sunt intodeauna incantati indiferent de ce contine.Intotdeauna este o surpriza ...

Ingrediente

Blatul

  • 500 grame faina
  • 25 grame drojdie instant dr.Oetker
  • 250 ml.apa calduta
  • 1lingurita de sare
  • 3 linguri de ulei de masline

Umplutura

  • ceea ce gasesti prin gradina,piata sau frigider

eu in cazul de fata am folosit:

  • ceapa alba si rosie
  • ardei gras 
  • ardei kapia
  • ciuperci
  • porumb dulce
  • carnati usor prajiti
  • sunca de casa taiata fin
  • rosii chery
  • verdeata din abundenta
  • branza telemea
  • condimente dupa gust

Mod de preparare

Compozitia:tai legumele bucati,prajesti carnatul,adaugi verdeata tocata marunt,adaugi sunca ,ciupercile si tot ce mai vrei(masline,cascaval,salam...etc)

Blatul:amesteci faina cu drojdia,sarea si apa calduta si framanti pret de 10-15 minute,pana nu se mai lipeste de degete.Lasi aluatul la dospit la loc ferit de curenti pret de 30 minute,pana isi dubleaza volumul.

Mai framanti putin,faci bile de aluat,cat vrei tu de mari,le intinzi ,pui cu lingura compozitie,indoi aluatul acoperind compozitia si presezi cu furculita marginile ca sa nu se desfaca.Ungi cu ulei de masline sau cu ou batut(ceea ce am si facut de asta data),razalesti telemea sau cascaval deasupra si dai la cuptor la foc moderat,pana se auresc bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza surpriza (impaturata)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pizza cu ton

Postat de rocsi_1612

Pizza cu ton

Blatul: Drojdia o amestecam cu zaharul pana se divolza. Apa minerala o incalzim putin cat sa fie calduta. Intr-un bol punem faina, uleiul si drojdia. Amestecam usor cu mana si turnam...

Citeste continuarea

Clatite pizza

Postat de mitinita

Clatite pizza

Se amesteca intr-un bol ouale, lapte si apa minerala, apoi se adauga faina, sarea si se amesteca cu un tel. Se introduce Panini Maker Breville in priza si se pune cu un polonic mic...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.08.2011, 23:20
foarte buna idee...
la 02.08.2011, 23:21
Suuuuper ! Vreau si eu o bucata !
la 03.08.2011, 02:31
si eu as servi o impaturata din asta,ca prea bine arata
la 03.08.2011, 07:12
Bune, bunute, merg si la pachet...
la 03.08.2011, 08:39

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking