Placinta cu dovleac, mere, morcovi si migdale la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Postat de panacris in Slow Cooker
17 Mar 2016 | 5685 vizualizari
Placinta cu dovleac, mere, morcovi si migdale la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Din seria rețete de post gătite la slow cooker Crock-Pot, am încercat și un desert, clasic și gustos. Recunosc că am fost un pic temătoare, dar am fost tare mulțumită de rezultatul final. Abia am reușit să prind o bucățică de plăcintă pentru prezentarea finală. P.S. Plăcinta bineînțeles se poate coace și într-o tavă clasică la cuptorul gaz/electric.

Ingrediente

  • Foi de plăcintă 1 pachet,
  • Dovleac ras pentru plăcintă cca. 300 g,
  • Mere rase cca. 200 g,
  • Morcov ras cca. 100 g,
  • Zahăr tos cca. 100 g,
  • Zahăr vanilat 1 plic,
  • Coajă de la 1 lămâie,
  • Scorțișoară pudră 1 linguriță,
  • Fulgi de migdale cca. 50 g,
  • Ulei de palmier pentru uns foile


Mod de preparare

Dovleacul, morcovul și merele rase se pun într-un vas, cu fundul dublu, la călit împreună cu adaugă zahărul, zahărul vanilinat, scorțișoară, coaja de lămâie, lăsându-se la fiert cca. 15 minute la foc mic.

Între timp  se ung câte trei foi de plăcintă cu ulei, se pune umplutură de morcov, mere și dovleac, se rulează, se obțin 4 rulori, care se ung cu ulei și se așează în vasul aparatului slow cooker Crock-Pot tapetat cu foaie de pergament.

Aparatul slow cooker Crock-Pot 4,7 L Digital se setează la programul High, pentru 60 de minute. Plăcinta coaptă se pudrează cu zahăr praf și se servește caldă sau rece, în funcție de preferința fiecăruia. Spor și poftă bună.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu dovleac, mere, morcovi si migdale la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Papricas de pui la slow cooker Crock-Pot

Postat de gurita_ta2005

Papricas de pui la slow cooker Crock-Pot

Aripile de pui le-am taiat in doua, le-am clatit bine si le-am pus in vasul slow cookerului Crock-Pot . Punem condimentele, stropim cu ulei de masline, apa cat sa acopere, adaugam si ceapa...

Citeste continuarea

Dovlecei umpluti, pregatiti la slow cooker-ul Crock-Pot 4.7 L Digital

Postat de privatelaura

Dovlecei umpluti, pregatiti la slow cooker-ul Crock-Pot 4.7 L Digital

Carnea se toaca cu ajutorul unei masini de tocat. Eu va recomand, pe cat posibil, sa tocati acasa orice bucata de carne, sa evitati sa cumparati direct tocata din magazin. Morcovii si ceapa se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.03.2016, 19:43
Mmm Nu poate fi decat delicios!
la 17.03.2016, 19:52
Ioi ce buna o fi, ce aromata!
la 17.03.2016, 19:53
Imi place si dovleacul si merele si morcovii si mai ales migdalele
la 17.03.2016, 20:09
Cred ca mi-ar placea combinatia asta!
la 17.03.2016, 20:10
Oooo, ce mă bucur că vă place plăcințica mea

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking