Prajitura cu banane, ananas si nuca de cocos

Postat de Oana in Dulciuri
14 Iul 2015 | 5670 vizualizari
Prajitura cu banane, ananas si nuca de cocos

Rasfatul de azi :) 

Ingrediente

    • banane feliate – 600 g
    • ananas maruntit - 300 g
    • nuca de cocos rasa – 25 g
    • zahar – 120 g
    • oua – 3 buc
    • extract de vanilie – 1 lingurita
    • smantana Grand Cucina – 200 ml
    • branza philadephia – 100 g
    • Blat:
    • biscuiti – 200 g
    • unt – 100 g
    • scortisoara – ½ lingurita
    • cacao – 2 linguri

Mod de preparare

  • Maruntiti biscuitii cu ajutorul unui robot de bucatarie

  • Intr-un bol amestecati biscuitii cu untul topit, scortisoara si cacao si rasturnati compozitia intr-o forma de tort detasabila (diametru 22 cm)

  • Presati bine baza de biscuiti si lasati apoi forma deoparte

  • Cu ajutorul mixerului  bateti ouale cu zaharul, vanilia, adaugati apoi branza si smanatana si omogenizati pana obtineti o crema fina

  • Maruntiti ananasul proaspat cu ajutorul unui robot de bucatarie

  • Amestecati intr-un bol incapator bananele feliate, ananasul, nuca de cocos si crema de branza

  • Turnati amestecul peste biscuiti si coaceti prajitura in cuptorul preincalzit la 160 de grade, pentru 40 de minute

  • Verificati daca este inchegata apasand usor cu degetul.

  • Scoateti prajitura cand s-a rumenit deasupra si lasati-o sa se raceasca in forma

  • Scoateti apoi inelul detasabil si puneti prajitura la frigider pentru cel putin o ora inainte de servire

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu banane, ananas si nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cheesecake de lamaie cu sos de zmeura

Postat de gaby_d

Cheesecake de lamaie cu sos de zmeura

Mod de preparare Cheesecake de lamaie cu sos de zmeura Intr-un ibric topiti untul. Macinati fin biscuitii, adaugati o lingurita de indulcitor si gemul. Turnati untul peste ele si...

Citeste continuarea

TORT DE MERE RĂSFĂȚAT A LA VLĂDUTZ

Postat de panacris

TORT DE MERE RĂSFĂȚAT A LA VLĂDUTZ

Biscuții se mărunțesc, apoi se amestecă cu margarina/untul topit, se omogenizează bine, apoi se așează compoziția obținută, într-o formă cu pereți detașabili, rotundă au...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.07.2015, 16:54
buna buna
la 14.07.2015, 17:07
Ce prăjitură bună ai făcut,Oana!
la 14.07.2015, 17:12
mmm... yamiii
la 14.07.2015, 17:21
Ce bunatate!
la 14.07.2015, 17:49
Ce minunatie

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking