Ingrediente
- 100 g faina proaspat cernuta
- 150 g unt la temperatura camerei
- 150 g zahar
- 3 oua
- 150 g ciocolata de calitate (horeca)
- 1 lingura lapte
- 1 praf copt
- zahar pudra pentru ornat
Mod de preparare
Puneti cuptorul la incalzit la 180 de grade. Separati ouale. Albusurile se bat spuma. Galbenusurile se freaca cu zaharul si untul. Ciocolata se topeste cu laptele la bain-marie, se lasa la racit putin, apoi se adauga mixtura cu galbenusurile, treptat, faina cu praful de copt se incorporeaza incet cu o spatula, la sfarsit se adauga albusurile batute spuma. Se tapeteaza cu hartie o tava rotunda. Se toarna compozitia si se da la cuptor pentru 35 min. Se scoate si se lasa la racit, dupa care se orneaza cu zahar pudra.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (5)
|