Faina se freaca bine cu margarina(sau untura ) se adauga putina sare ,bicarbonatul ,zaharul,ouale ,si putin lapte.,daca mai trebuieste .
Se imparte aluatul in patru parti egale, doua bucati se fac maro cu 1 lingura de cacao si doua ramin galbene .. Se coc pe dosul unei tavi mai maricele in cuptorul in prealabil incins .
Rahatul se da prin masina de carne, apoi in 3/4 din lapte se pune rahatul intr-o cratita cu fund dublu ( ca sa nu se prinda de fundul oalei ) . Se fierbe crema pina se topeste rahatul apoi 3 linguri de faina se freaca bine cu laptele ramas si se pune incet in crema obtinuta mestecind continuu .
Mai lasam 5 minute sa dea un clocot cu faina impreuna apoi asa calda o asezam intre foi alternind una galbena una maro, sau una galbena doua maro, una galbena ,sau invers, cum doriti.
Glazura se face din 3 linguri apa cu 4 linguri zahar, se fierbe bine ca un sirop gros, se adauga o lingura de cacao in ploaie cernut si apoi 120 gr unt .
Se aplica peste ultima foaie.
Deasupra peste glazura puteti pune bombonele colorate micute ,sa dea o nota de Primavara .
POFTA BUNA ,,