Prajitura cu visine, iaurt si cacao

Postat de GeorgianaGrigorescu in Prajituri
2 Iul 2015 | 10235 vizualizari
Prajitura cu visine, iaurt si cacao

O prajitura cu visine si iaurt in care am adaugat si cacao. A iesit foarte pufoasa.

Ingrediente

  • 5 oua
  • 140 g iaurt
  • 100 ml ulei
  • 250 g zahar
  • 150 g faina
  • 50 g cacao
  • 1/2 plic praf de copt
  • un praf de sare
  • 500 g visine fara samburi

Mod de preparare

Separam albusurile de galbenusuri.Amestecam bine galbenusurile cu uleiul , apoi adaugam iaurtul.Mixam albusurile spuma, adaugam zaharul si mixam in continuare pana se topeste zaharul.Peste albusurile spuma adaugam amestecul de galbenusuri amestecand usor, apoi adaugam treptat faina amestecata cu praful de copt si cacaoa.Turnam compozitia intr-o tava in care am pus hartie de copt, asezam visinile deasupra si introducem in cuptorul incins pana se despride de pe margini.Pentru a verifica daca s-a copt prajitura facem si testul cu scobitoarea.

Lasam prajitura sa se raceasca apoi o servim pudrata cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu visine, iaurt si cacao" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert prajitura cu faina de ovaz si visine

Postat de katty

Desert prajitura cu faina de ovaz si visine

Albusurile aflate la temperatura camerei le mixam cu sarea si zaharul pana capata consistenta unei smantani groase. Adaugam untul topit la temperatura camerei, iaurtul si zaharul vanilat....

Citeste continuarea

Desert prajitura cu visine si ciocolata

Postat de oanapl

Desert prajitura cu visine si ciocolata

Pentru blat, mixezi albușurile cu puțină sare până devin spumoase, apoi adaugi treptat zahărul măcinat amestecat cu zaharul vanilat. După ce ai adăugat jumătate din cantitatea de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.07.2015, 23:23
la 02.07.2015, 23:54
Delicioasa!
la 03.07.2015, 00:11
Imi place!
la 03.07.2015, 06:38
Ce praji buna ai facut!
la 03.07.2015, 07:48
Excelenta...

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking